Gość Uszatek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam Chce zainstalować na nowo Windows 2000 SP4. Mam też już update roolup. Z jakiej stronki mogę ściągnąć najnowsze IE6, DX9, media player 9, Frameworks 2 i ine najważniejsze dodatki tak żeby NIE robić tego za każdym razem z Windows update? I żeby to były takie instalacje które nie pobierają się z netu? Jakie składniki oprócz wyżej wymienionych są jeszcze do pobrania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 www.microsoft.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wufei Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Framework 2.0 Windows media player 9 DirectX 9.0c Firefox <- zamiast IE chyba, że chcesz mieć syf na kompie Edytowane 12 Lutego 2006 przez wufei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Uszatek Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) www.microsoft.com sgj - wiem że na tej stronie ale tam trzeba się weryfikować co nie jest mi za bardzo na rękę :D Framework 2.0 Windows media player 9 DirectX 9.0c Firefox <- zamiast IE chyba, że chcesz mieć syf na kompie Dzięki wielkie o to mi właśnie chodziło!!! :) Używam Firefoxa ale IE6 potrzebny mi jest jako składnik windows. Edytowane 12 Lutego 2006 przez Uszatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 tu jest fajna zabawka dla windy ( dla 2000 tez ) http://www.autopatcher.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...