losdamianos123 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) Witam mam problem z otworzeniem prywatnego folderu, w poprzedniej instalacji windowsa (na D:) przechowywalem swoje pliki w folderze moje dokumenty , uczynilem ten folder prywatnym , niestoty wczoraj system mi sie posypal i zmuszony buylemn go przeinstalowac system zainsalowalem na c: poprzedni windows wogule nieodpowiadal nawet niemozna go wybreac w polu wyboru systemu operacyjnego (bo takiego niema) teraz mam pytanko czy jest jakas mnozliwosc uzyskania dostepu do tego folderu gdyz mam na nim bardszo wazne informacje i naprawde niechcialbym ich stracic Prosze o pomoc dodam ze nowy system jest na C: Edytowane 12 Lutego 2006 przez losdamianos123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 jezeli nie zaszyfrowales to przejmij na wlasnosc i masz dostep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losdamianos123 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 (edytowane) no naprawde chcialbym przeniesc do folderu udostepnione ale niestety sie nieda ja mysle ze trzeba bedzie sei chyba z rejestrem pobawic ;/ niestety niewiem co i jak ;/ ,albo zapomoca dosa ale tez niewiem jak jestem dopiero poczatkujacy ;/ czy znalazlby sie ktos kto by mi pomogl ? Edytowane 12 Lutego 2006 przez losdamianos123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 grrr, ile mozna OD czegoś masz te uprawnienia w systemie. Poszukaj no forum. Conajmniej raz w tygodniu sie taki temat pojawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 W trybie awaryjnym powinno się dać zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 nikogo nie obrazajac : w windzie jest cos bardzo fajnego: " Pomoc i obsługa techniczna " tam jest takie male kompedium o windzie i obsludze i uslugach nie trzeba szukajek, na wiekszosc problemow tam jest odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losdamianos123 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 grrr, ile mozna OD czegoś masz te uprawnienia w systemie. Poszukaj no forum. Conajmniej raz w tygodniu sie taki temat pojawia. :oops: :oops: Przepraszam moja wina ten post byl pisany w czynie desperacji a w takich chwilach zapomian sie o zdrowym rozsadku wiem jak to wkurza jak co jakis czas jakis duren napisze temat ktory sie pojawial setki razy sory moja wina btw problem rozwiazany i jestem very happy pomogl mi w tym post znaleziony przy pomocy niekiedy tajemniczeaj a zarazem niezwykle genialnej WYSZUKAJ :mur: :) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=166338 milo widziec ze niejestem sam na tym swiecie i inni maja podobne problemy , apeluje do wszystkich poczatkujacych ktorzy czytaja tego posta zanim cos napiszecie skorzystajcie z opcji szukaj zachodzi Bardzo duze prawdopodobienstwo ze dany problem ktos inny juz mial @sgj jeszcze raz przepraszam za moja upierdliwosc ;] Wiecej sie juz to niepowtorzy chociarzby mial przegladac tysiace tematow zrobie to zanim cos napisze , tak sie rozpisalem gdyz zrozumialem fakt ze owiele szybciej jest znalezc cos w bazie topicow niz czekac na odp i denerwowac inne osoby . Pozdrawiam z deszczowego Liverpoolu B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 nie na temat: MODERATORZY gora :PPPPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...