YuNiOr Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam :) Wlasnie zainstalowalem sobie windows 2003 i mam problem z przerobieniem go na Working Station Poniewaz poradnik jaki znalazlem zawiera Angielskie nazwy Np Kliknij na Start->Programs->Administrative Tools-> Services -> przejdź do Windows Audio->kliknij na nim prawym przyciskiem myszy, a potem -> Properties -> w typie rozruchu Startup Type wybierz Automatic zamiast Disabled-> kliknij Apply. Następnie na przycisk Start, a potem OK. A ja nie widze tam nic zwiazane z servisem Pozdrawiam i prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 services > usługi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNiOr Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Szczerze to nic to mi nie pomoglo :/ Znacie moze link do jakiejs przerobki systemu ?? w 100% PL Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 niestety bez znajomosci angielskiego ( przynajmniej podstaw ) czarno widze twoje spotkanie z WIN2003 to nie pierwszy problem z jakim sie spotkasz :((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNiOr Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Windows mam spolszczony tylko ze ten poradnik nie do konca wszystko gdzie co wejsc jest po angielsku.I np dane rzeczy skojarzylem.Ale nie ktore nie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 pisz smialo co mu dolega, cos sie wymysli po polsku :P P.S. ale jutro bo trzeba sie kimnac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNiOr Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 (edytowane) Mi juz sie kimac sie odechcialo :):DWiec pisze W 2003 muzyka ogolnie dziala przez takie jak winamp WMP ale traktor nie widzi rzadnego urzedzenia:/I musze wejsc : TU: Kliknij na Start->Programs->Administrative Tools-> Services -> przejdź do Windows Audio->kliknij na nim prawym przyciskiem myszy, a potem -> Properties -> w typie rozruchu Startup Type wybierz Automatic zamiast Disabled-> kliknij Apply. Następnie na przycisk Start, a potem OK. Tylko ze nie moge sie domyslec gdzie co jest po polsku :D Z tego co ja sie orientuje to trzeba wejsc do uslug lokalnych :)TYlko ze wstarcie tego nie widze Moze znacie jakas komende na uruchomienie ich z Start-uruchom? Pozdrawiam :) Edytowane 13 Lutego 2006 przez YuNiOr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 sorka, nie moge teraz pisac postow, ale masz tu linka: http://www.osiol.net/index.php?showtopic=1...hreaded&pid=675 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Sciągnij sobie ten program. W pełnym widoku jest wtyczka do konfiguracjie s2003. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTR-SCA Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 oto dwa linki ktore moga ci pomoc http://infojama.pl/sections.php?op=viewarticle&artid=145 http://xp.net.pl/art/windows2003_workstation.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...