virtuomaniak Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Ostatnio strasznie się nakręciłem na Nissana Skyline. Czy może mi ktoś doradzić w jakich grach występuje ten samochodzik? Oprócz NFS underground No i jest dobra grywalność grafika itp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Ostatnio strasznie się nakręciłem na Nissana Skyline. Czy może mi ktoś doradzić w jakich grach występuje ten samochodzik? Oprócz NFS underground No i jest dobra grywalność grafika itp ;) Gran Turismo 4 i Forza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zapomiałem że chodzi o gry na PC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 GTR + Skyline standalone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 cześć draak, można więcej szczegółów dot. modów do GTR? na bhmotosport jest tylko maserati. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 juiced, street racing syndicate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 cześć draak, można więcej szczegółów dot. modów do GTR? na bhmotosport jest tylko maserati. Witaj :) To nie mod, to standalone (czyli nie bazujące na modelu już zawartym w GTR), dodatkowe auto do pojeżdżenia w GTR. Niestety linka do download'u nie mam bo http://forum.rscnet.org/ padło chwilowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...