tekken1 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 bedzie najlepsze, myslalem o Gigabycie 7800GT, karta ma bezkompromisowo ciekac w giercach w 1280x1024, a moze lepiej 2 karty w trybie SLI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 7800gt bo nic ciekawego w sli do 1,2tys nie dostaniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 7800 GT bierz...bdb karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Wes 7800GT Galaxy albo innej firmy Winfasta tylko nie biez. A moze by tak radeon 1900?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Winfasta tylko nie biezCzy dobrze rozumiem czy nie polecasz winfasta, dlaczego, podaj argumenty bo ja jestem przeciwnego zdania, wg leadtek robi bardzo dobre karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Czy dobrze rozumiem czy nie polecasz winfasta, dlaczego, podaj argumenty bo ja jestem przeciwnego zdania, wg leadtek robi bardzo dobre karty.Poczytaj temat o 7800GT to sie dowiesz! Ja rowniez odradzam Leadtek'a :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatline Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zwłaszcza wersje extreme (artefakty na fabrycznym podkręceniu :/). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Poczytaj temat o 7800GT to sie dowiesz! Ja rowniez odradzam Leadtek'a icon_smile3.gif pozdroPoczytałem co nie co, polecam galaxy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 No i argumenty same sie znalazly :P Palit winfast nie sa solidnymi firmami. W szczegulnosci palit. Gigabyte Galaxy Gainword itp to sa dobre karty . Galaxy 7800gt nawet sie dobrze prezetuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 GainwordNie powiedział bym, po tych ekscesach co były z serią 6X00 to nie polece gainwarda. Bierz galaxy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Nie powiedział bym, po tych ekscesach co były z serią 6X00 to nie polece gainwarda. Bierz galaxy ;]OOO nie slyszalem o tym co sie dzialo ?? To w sumie z porzadnych firm pozostaje nam Gigabyte Galaxy a no i MSI sie wcisnie gdzies tam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Gainward wsadzał pamięci 5ns do grafik, więc u mnie stracił i to dużo, a poza tym imo najdroższy z nich. Koniec OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 ja tez sie nie zgodze co prawda gainward to droga firma ale produkujaca solidny towar a do jakis wsadzał pamieci 5ns ostatnio widziałem gf6600gt gainwarda i był on na 2,2 ns i wygrał on z innym,i kartami w cenie do 600zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 ja tez sie nie zgodze co prawda gainward to droga firma ale produkujaca solidny towar a do jakis wsadzał pamieci 5ns ostatnio widziałem gf6600gt gainwarda i był on na 2,2 ns i wygrał on z innym,i kartami w cenie do 600zł Popieram kolege. Mam szacunek do tej firmy tak jak do gigabyte asus galaxy sapphire itp..... To jest dobra firma. Powiedz jeszcze nam gdzie wsadzal takie pamieci 5ns>??? Ciekway jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Widziałem 6600 na allegro od gainwarda z 5ns pamiątkami, kilka tygodni temu, niestety szczera prawda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatline Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Widziałem 6600 na allegro od gainwarda z 5ns pamiątkami, kilka tygodni temu, niestety szczera prawda. Miałem okazje trochę handlować gainwardami - najniższe modele z linii to obecnie absolutnie żadna rewelacja zwłaszcza przy cenie jaka trzeba zapłacić. A za gs-y trzeba dać już konkretną gotówkę, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość h2opolomatti Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Miałem okazje trochę handlować gainwardami - najniższe modele z linii to obecnie absolutnie żadna rewelacja zwłaszcza przy cenie jaka trzeba zapłacić. A za gs-y trzeba dać już konkretną gotówkę,TO mowiecie ze odpada trudno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...