torp Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Witam Zakupiłem myszke optyczną firmy A4TECH. Jej zachowanie jest dziwne gdyż opdczas normalnej pracy komputera myszka normalnie świeci, ale gdzy wyłaczy się komputer i system myszta nadal świeci. Czym to moze być spowodowane? Skąd czerpie prąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Witam Zakupiłem myszke optyczną firmy A4TECH. Jej zachowanie jest dziwne gdyż opdczas normalnej pracy komputera myszka normalnie świeci, ale gdzy wyłaczy się komputer i system myszta nadal świeci. Czym to moze być spowodowane? Skąd czerpie prąd? ale jak długo świeci? moja też swieci jeszcze przez jakieś 5 sekund..:P Edytowane 14 Lutego 2006 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 To jest normalne. Jak się komuś wydaje, że wyłączony komputer nie bierze prądu, to jest w błędzie. Komputer jest tak na prawdę wyłączony, jak go wyłączysz na listwie (albo jak nie masz, to z kontaktu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...