john2 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Witam! Mam problem z przegladarka internetowa. Zamiast Explorera intalowalem Firefoxa i Opere i nadal nie otwieraja sie strony, komunikat, ze serwer jest nieosiagalny. W tym samyw czasie bez problemu dziala Gadu-Gadu i eMule. Z czym jest problem? Czy to jakis wirus? Pingujac www.onet.pl nie mam odpowiedzi!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Mój koleś miał niedawno to samo. Wirus! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Zmień DNS'y! Start/Ustawienia/Panel Sterowania/Połącznie z Internetem/Właściwości połączenia lokalnego/Właściwości Protokołu TCP/IP/Wpisujesz swoje IPki, bramki itp. i w DNS: 194.204.159.1 | 194.204.152.34 Wsio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...