LuKaSeKbP Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 nie jest źle: Saturday, March 5, 2061 :> jeszcze troche pociagne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 cholera co ma znaczyc taka obrucona 8 ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Your Personal Day of Death is... Tuesday, May 2, 2073 To jeszcze pomeczycie sie ze mna:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Jak by sie to sparwdzilo to zajebiscie - Sunday, February 13, 2061 (ciekawy jestem czy ktos umrze wczesniej niz po 60 -tce??) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Saturday May 5, 2057 r. pewnie zaimprezuje si ena śmierc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Wednesday, December 21, 2022 lol szkoda ze tak krutko musze kozystac z zycia jak by nie bylo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 96 lat hymm to się podkręce do 133 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A ja sobie zapodam fsb 166 i dzielnik wlacze to i na 200 pujde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Monday, September 11, 2056 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 11 września, znam tę datę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 wyszlo mi, ze umre w wieku 72 latek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 co ??? 32 lata? 8O rzucam szkołe i ide sie bawić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Kurde no mam tylko 16lat i umre w 2060 :(. Buhahaha wale to jak mam żyć tylko 72lata. Kurcze nie da się jakoś życia podkręcić? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Monday, September 2, 2080 - czyli 95 lat bede zyl w sumie czyli jeszcze 78 ahhh ale zycia przedemna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 zostalo mi 72 lata czyli dozyje 87 lat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Mi zostalo dokladnie 55 lat. W sam raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Cholera długo nie pozyje: January 4, 2023. jeszcze 20 lat mi zostało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Cholera długo nie pozyje: January 4, 2023. jeszcze 20 lat mi zostało :)jestes pesymista czy sadysta :D:D:D dlatego tak krutko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Tuesday, July 10, 2057 no mi zostało jeszcze 55 lat .. .hmm czyli jak umer bede miał dokładnie ... 73 lata i 10 miesięcy .. ehh ... przykrótkawo coś ;-). Zarzuciłem se optimistic ... i wynika że moge żyć nawet 96 lat :-) ... tyleze na sadsitic zostało mi tych latek dop przezycia 17 ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Ciekawe ile mi zostalo bo chcac sie upewnic podalem te same dane a tutaj pokazalo 15 lat wiecej :D:D:D Ale zabawa fajna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...