Milo Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Jak w temacie a oto strona internetowa: http://www.pcprojekt.pl/ Sklep mieśći sie w Krakowie tutaj kupiłem swoją karte graficzna tą co w opisie prosze o opinie na temat cen i wyposazenia sklepu!! PS.Niedługo mam zamiar kupic sobie równiez w tym sklepie Procka Athlona 2000+Xp i prosze napiszcie co sądzicie o jego cenie??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Dużo lepszy wybór od komputronika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Pcprojekt kiedyś był dobry mieli naprawdę niskie ceny teraz zdobyli renomę klientów i ceny są coraz wyższe i mało atrakcyjne. Teraz kupuję w Apollo. Ale akurat ten procek jest u nich w dobrej cenie więc śmiało mozesz brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Jak w temacie a oto strona internetowa: http://www.pcprojekt.pl/ Sklep mieśći sie w Krakowie tutaj kupiłem swoją karte graficzna tą co w opisie prosze o opinie na temat cen i wyposazenia sklepu!! PS.Niedługo mam zamiar kupic sobie równiez w tym sklepie Procka Athlona 2000+Xp i prosze napiszcie co sądzicie o jego cenie??!! heh tydzień temu mialem ten sam problem, skierowalem sie do pcprojekta lecz tam byla duża kolejka wiec zawróciłem i poszedłem do intaxa zakupiłem też xp 2000+ AGOIA :D ale teraz sie zastanawiam nad wymiana na xp 0.13 1700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 jedna wada :/ serwis powoli sie odpala..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 szkoda ze nie ma opisu dla prawie calego sprzetu tak jak w komputroniku bo przydaloby sie wiedziec co sie kupuje (zwlaszcza karty graficzne, etc.), czy nie tam jakis klon. ceny fajne, niech jeszze e-sklep zrobia to moze cos u nich kupie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Jak dlamnie jest super. Qupiłem tam w przeciągu ostatnich 3 miesięcy Radka 9k Pro, Athlonka 1700 XP+, monitor NEC FE791SB. To co mogę powiedzieć o nich, to że mają NAPRAWDĘ fachową obsługę. Ludzie tam znają się na rzeczy, co wbrew pozorom nie jest zasadom. Gorąco polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 mozecie podac adres tego Apollo??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 no wlasnie, ja tez bym prosil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 prosze bardzo http://www.apollo.net.pl :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 http://www.apollo.net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 dziekuje bardzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Bardzo fajna ceny dos przyziemne naprawde warta plecenia niech redakcja tweka doda jak za ich zgoda do linkow taka prozba takie sklepoy trzeba reklamowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 A o który ci chodzi sklep?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Gigabyte ATI Radeon 9500 PRO 128MB DDR TV/DVI 1450.00 syto chca za tego radka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Sorry za odkopanie tematu, ale czy istnieje u nich możliwość sprzedaży wysyłkowej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonde Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 z tego co wiem, to powoli przymierzaja sie do zrobienia e-sklepu :) naprawde polecam pcp ostatnio zostawilem tam troche kapusty i jestem zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...