Skocz do zawartości
Gość Majkel

Geforce 7300 Gs / Gt

Rekomendowane odpowiedzi

to stary wynik.. musze zrobic nowy.. zobacze co bedzie. Dodam że na delecie -50 na stock zegarach mam 12k w 03.. (delta mocno wydajnosci nie obniza wiec mozna powiedziec ze 12.1..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, poczekajcie do jutra to dam jakis ciekawszy wynik :wink: 710/1820 na karcie albo i więcej(może zrobie jakieś mody), procesor(mam nadzieje) ponad 3 GHz i lepsze memki(D9GKX).

Damy ;)

No chyba, że będziesz benchował jeszcze u siebie ;)

Jutro spodziewajta się fajnego wyniku na 73GT :)

Edytowane przez Free

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co konkretnie mam tam zmienić....?? :wink:

Panowie czyżby Galaxy sie zabezpieczyło przed v-modem czy jak?? Maże i maże i temperatura nic sie nie podnosi a jak już to o 1*C no może max 2*C czyli napięcie tez sie nie podnosi.....z tego co wiem kolega teat też tak ma :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie bardzo wiem gdzie sie zwrócić ze swoim pytaniem wiec na razie pytam tutaj.

czy jest możliwość ustawienia kierunku rozszerzenia pulpitu w driverach NV ? domyślny jest w prawo co nie bardzo mnie urządza :| miałem jakiś czas matroxa i tam były opcje przy tej funkcji: góra, dol., lewo, prawo. Nie widzę tej opcji czy jej nie ma ??

Drivery to 92.91 DHzer0point a grafika jak w podpisie, czyli 7300GT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyniki ładne.. Abym ja miał takie. Dziś zrobiłem bencha dopiero jak sys się właczył i takty 860\920 i mam 14480pkp w 03 to troche mało.. Jutro zrobie marka 05, a dodam że delta to -105 .:wink:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam takie małe pytania:

czy to co w nibitorze pokazuje sie w zakładce: Voltages > Exact Mode i te napięcia to takie jakie są zapisane na karcie. tzn w biosie? i czy Actual Checksum to rewizja rdzenia??

Jeśli tak to mam dziwny egzemplarz bo w Actual Checksum mam napisane A2, napiecie 1,3V, a rdzeń robi mi ponad 700MHz bez problemów przy pamięciach 1k@1,25k. Nic nie jest ołówkiem mazane.

W tygodniu wezmę miernik i pomierzę napięcia na gpu i mem.

Zastanawia mnie jeszcze temperatura rdzenia bo przy 700MHz grzeje sie do nieco ponad 70*C (wersja bez zalmana, ale i tak pójdzie do zmiany bo wiatrak rzęzi), ale za kilka dni zmienię pastę pod rdzeniem i z boku będzie wiać na niego 12 cm arctic 12025L :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wodnik on ma 7300GS a tam pcb jest pewnie inne niż 7300gt\7600gs.

Tak, tak moj blad. Nie zauwazylem GS na koncu :D

710/910 - 11303pkt 3dmark03' :(((((

czy ktoś miał gorszy wynik??

temp max w stresie dochodzi do 48stopni

Zalman ustawiony na 18% w nibitorze

Procek słaby a moze rdzen przekrecony ? :wink:

Edytowane przez Wodnik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz? Zaledwie 200MHz daje Ci już spory przyrost.. Karta jest dość szybka jak na tak wolny proc i ram. A co do konieczenia testu to co masz dokładnie na myśli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi