v72 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Witam, Mam do Was takie pytanie: Jaki mam wybrać dysk do 350 złotych?? Co oznacza PATA, IDE, SATA i SATA II?? Gdzie najlepiej taki dysk kupić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Witam. Poczytaj troszkę na Forum jest tego pełno na przykład tu. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v72 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Jeszcze jedno pytanie mam: Dysk jakiej firmy najlepiej wybrać?? Seagate B. czy Maxtora?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Maxtor :) W jakimś temacie o twardzielu pisałem wyniki mojej "osiemdziesiątki". Maxtor - cichy, wydajny, tani, dość chłodny...... Jak znajde te wyniki to Ci dopisze.... A kto szuka ten znajdzie :) Więc: Maxymalny odczyt : 66,7 Minimalny odczyt : 48,7 Średni odczyt : 58,9 Czas dostępu : 16,8 Testy robiłem HDTach'em 2.70. Najlepsze i najtańsze zakupy zawsze zrobisz na Allegro Jeśli chcesz twardego od sklepu to polecam zajrzeć na Skąpiec Edytowane 18 Lutego 2006 przez v.e.n.o.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...