Skocz do zawartości
Franko

Jaka karte graficzna za 600-650zl?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, wiem, ze to temat smierdzacy juz na kilometr zgnilizna, ale ja musze wiedziec :).

Mam 600-650 zl i chce kupic jakas karte graficzna. Zadanie dla was to udzielenie mi rady co najlepiej nabyc. Chce, zeby mi to dlugo sluzylo i pracowalo mozliwie stabilnie. Oczekuje profesjonalnej porady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LEADTEK WINFAST AD250TD czyli po polsku Ti4200 - karta dobra warta swej ceny dobrze sie kreci - duzo softu do tego i wogle dobre wykonanie - dobre fabryczne chlodzenie (BOX) - oprocz tego polecam 8500 ale nie LE (trudno juz to dostac) np. GIGABYTE ....zadnych innych kart za ta cene nie opyla sie kupowac a wiec tylko ti4200 v 8500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LEADTEK WINFAST AD250TD czyli po polsku Ti4200 - karta dobra warta swej ceny dobrze sie kreci - duzo softu do tego i wogle dobre wykonanie - dobre fabryczne chlodzenie (BOX) - oprocz tego polecam 8500 ale nie LE (trudno juz to dostac) np. GIGABYTE ....zadnych innych kart za ta cene nie opyla sie kupowac a wiec tylko ti4200 v 8500

Wpełni się zgadzam. GF4 4200, ewentualnie Radek 8500. GF4 jest szybszy, a Radek ma Super ostrość obrazu(jeszcze do tego jak się ma dobry obraz, to miód)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

produkty i ceny brutto z www.polbras.com (przesylka 10 zeta poczta)

Link to tylko dane tech. ceny z www.polbras.com Ta karta jest szczegoln warta uwagi, sam bym ja wzial ale juz mam Ti4200

GAINWARD GeForce4 PowerPack! Pro 650 XP "Golden Sample" >>>699.00zeta

MSI GEFORCE 4 TI4200-TD64 64MB DDR TV-OUT DVI >>>682.00

WINFAST GEFORCE 4 4200 64MB DDR TV-OUT DVI (A250LE-TD64)>>>695.00zeta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...