Vaakos Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam posiadam zasilacz TRACER MGB 400ATX ... jak dotąd jestem z niego można powiedzieć zadowolony , ale naczytałem sie na forum troche złego o tym zasilaczu i postanawiam go zmienić ... moje pytanko brzmi jaki zasilacz proponujecie zamiast jego ... Mam do wydania 120zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itpNie ten dział, było i co jeszcze można dodać, szukaj <_< Forton 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam posiadam zasilacz TRACER MGB 400ATX ... jak dotąd jestem z niego można powiedzieć zadowolony , ale naczytałem sie na forum troche złego o tym zasilaczu i postanawiam go zmienić ... moje pytanko brzmi jaki zasilacz proponujecie zamiast jego ... Mam do wydania 120zł. Polecam Fortron 350 W MDN, super zasiłka za śmieszną cenę, około 70 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 W tej cenie to najlepszy bedzie Fortron 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp ale odpowiem bo mam dobre sercer na allegro.pl fortrony chodza po 89 zł ... 400 W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MD0 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 s4t1n znajdz mi takiego. Kiedyś była aukcja Fortron 400W za ~60zł - niewybacze sobie, że go nie wziąłem :sad: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 http://www.allegro.pl/item86774755_zasilac...uper_cichy.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...