2002JSQ Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Na wstępie proszę nie odsyłać do [Przylepiony] Rozszerzenia plików - czym otworzyć ten plik? Znalazlem kiedys dziwny obraz plyty o rozszerzeniu .GI Sprawdziłem na FILEXT.COM i okazało się że jest to obraz PrimoDVD. Nie pamietam jak go wypalilem, ale wtedy udalo mi sie, a teraz mam problem. Wczesniej mialem 1 plik GI, teraz mam 3 :/ dnl-tif2k5p (11).gi - rozmiar 1.99GB dnl-tif2k5p (12).gi - rozmiar 345MB dnl-tif2k5p.gi - rozmiar 1.44KB Otworzyłem ten mały pliczek, myslac ze to cos w stylu CUE. Faktycznie, poza krzakami podane sa nazwy dnl-tif2k5p (11).gi i dnl-tif2k5p (12).gi Zainstalowalem wreszcie PrimoDVD lecz wywalil mi że nie obsługuje nagrywarki. Ma ktoś pomysł czym to wypalić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Na wstępie proszę nie odsyłać do [Przylepiony] Rozszerzenia plików - czym otworzyć ten plik? Znalazlem kiedys dziwny obraz plyty o rozszerzeniu .GI Sprawdziłem na FILEXT.COM i okazało się że jest to obraz PrimoDVD. Nie pamietam jak go wypalilem, ale wtedy udalo mi sie, a teraz mam problem. Wczesniej mialem 1 plik GI, teraz mam 3 :/ dnl-tif2k5p (11).gi - rozmiar 1.99GB dnl-tif2k5p (12).gi - rozmiar 345MB dnl-tif2k5p.gi - rozmiar 1.44KB Otworzyłem ten mały pliczek, myslac ze to cos w stylu CUE. Faktycznie, poza krzakami podane sa nazwy dnl-tif2k5p (11).gi i dnl-tif2k5p (12).gi Zainstalowalem wreszcie PrimoDVD lecz wywalil mi że nie obsługuje nagrywarki. Ma ktoś pomysł czym to wypalić? ja nie wiem czy sie da, ale na logike zapisz binarnie zmieniajac rozszerzenie np na raw i probuj na winoncd nie wiem czy pomoze, ale sprobuj zapytac takze na cdrinfo.pl powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Alcohol tego nie chce ugryźć:>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Alcohol powinien to lyknac, jak sie mu pokaze ten najmniejszy pliczek do nagrania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Właśnie o to chodzi, że w żadnym z dotychczasowych programów nie dałem rady załadować tego małego pliku. Za każdym razem nie rozpoznany plik. Udało się zaś zamontować ten dnl-tif2k5p (11).gi. Zawartość zamontowanego obrazu ma 2.33GB czyli jakby zawartość obu plików (1.99GB + 345MB) ale jest jeden problem... mianowicie jak przelatywalem naped z zamontowanym obrazem, to wywalilo mi sporo błędów CRC :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...