Skocz do zawartości
McBenner

Twoja ulubiona wódka

Twoja ulubiona wodka  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Twoja ulubiona wodka

• Smirnoff
      8
    • Jan III Sobieski
      2
    • Bols
      17
    • Lodowa
      1
    • Zimna
      2
    • Z Czerwona Karteczka :-D
      2
    • Absolwent
      1
    • Absolut
      5
    • Finlandia
      5
    • Inna
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz co?

Rzygac mi sie juz chce od tematow o alkoholu i narkotykach, bo nie dosc ze sa po prostu glupie, to na dodatek swiadcza o ograniczeniu ich tworcow, ktorzy najprawdopodobniej nie maja nic ciekawszego do powiedzenia, niz to jak bardzo lubia sie najebac.

Grzesiu ! nie znam cie ale jezeli na obrazku to tu jestes to sam wygladasz jakbys lubiał pociągnąć:) :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co?

Rzygac mi sie juz chce od tematow o alkoholu i narkotykach, bo nie dosc ze sa po prostu glupie, to na dodatek swiadcza o ograniczeniu ich tworcow, ktorzy najprawdopodobniej nie maja nic ciekawszego do powiedzenia, niz to jak bardzo lubia sie najebac.

Grzesiu ! nie znam cie ale jezeli na obrazku to tu jestes to sam wygladasz jakbys lubiał pociągnąć) twisted

Tak , to ja :D Mieszkancy Krakowa pewnie poznaja gdzie dokladnie bylo robione to zdjecie.

A jesli oceniasz sklonnosc ludzi do alkoholu po ich wygladzie, to podziwiam intelekt :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bols  :wink: najlepsza voodka :wink:  ostatnio pilem i po sylwestrze mam jeszcze 3 litr zapasu heheheheeh dobrze zamkniete ze nie moglem wyjac na sylwka

buahahah z ta wodka na sylwka....

a tak pozatym rys: zostawilem otwartego tweaka i moj tata przyszedl grac w sapera ;) i poczytal se troche twoich postow w tym topicu i pytal czy to ty :?

a ja moiwe.... nie nie.... to jakaś pijaczyna :] yyhyh

A tak co do wodki to ja w tych 3 litrach tez troche swojego mam :>

Bols good, ale smaczniejsza "polska wodka" i nie droga :)

ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>*wer dobrze ze twoj tata nie sprawdzil nr gg heheh za kare nie dostaniesz voodki jak "polska vodka " lepsza to ja pij a nie lap sie za bolsa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jan III Sobieski ostatnio, ze względu na promocje w Makro. Ostatnio był 0.5l za 17.07zł i to z półlitrowym sokiem :) A tak ogólnie to wszelkie Bolsy, Maximusy, a czasem Lodowa jak nie ba wyboru, ale ogólnie staram się pić ta aby omijać metopochodne trunki :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po wynikach ankiety widze ze mam bardzo dobry obrazek przy ksywce ;-)

hhyhyh faktycznie...... a moze zrobimy ankiete o browarze? :) wtedy...... niewiem czy nie wygram :twisted: :twisted: :twisted:

A jak zrobimy ankiete co wolisz Wóde,Piwsko czy Ziółko to ja wygram :P...to naprawde ja jestem w swoim avatarku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi