JejoX Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) Witam, Ostatnio mam zachcianke na Pada do mojego Pc-eta ale nie orientuje sie jakie sa dobre i na co zwrucic uwage przy zakupie.Prosze o propozycje Pada do 120zł. Tak szybciorem znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/item85345239_promocj...bracje_usb.html TEN I słyszalem ze dobrym rozwiazaniem jest kupic pada sony na playstacje i dokupic przejsciowke na pc. Edytowane 18 Lutego 2006 przez JejoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: * Procesory * Płyty główne * RAM * Karty graficzne * Gotowe zestawy Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp Wszelkie pytania o konkretny produkt, problemy z nim związane, porady itp. należy kierować w odpowiednim dla produktu dziale tematycznym Nie ten dział :evil: I słyszalem ze dobrym rozwiazaniem jestKierowanie tematu do odpowiedniego działu <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Poniewaz autor zadal juz pytaie w innym topicu o padach, ten zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...