Dj paw Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam!!! Mam pytanie: Jaką płyte kupić do ceny 215 zł. Mam czekającego w szafce celka 2,26 D. Jeśli macie jakies inne propozycje to bardzo dobrze. Myślałem tez nad sprzedaniem celka i zmianie na amd. No tylko chciałbym znać wasze zdanie. Komp ma byc jeszcze kręcony. W podpisie jest beznadziejny zasilacz, ale go tez mam zamiar wymienić. Czekam na propozycje. Djpaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 jesli komp bedzie go gier to sprzedaj tego celka i kup sempa ile masz kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Tak komputer będzie do gier. Mam 215 zł. Ale jaki sempron i czy będzie miał jakis potencjał OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Fajna płyta na S478 Jeśli masz min. 550 zł to zmiana całej platformy jest najlepszym rozwiazaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Sempron 3000+ s.939 OEM ~380zł ASRock Dual S-Ata2 s.939 ~220zł I chłodzenie do niego razem ~630-680zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Mogę sprzedać tego celka 2.26 ghz za ~210 zł. W komputerze siedzi mi płyta gł. za 60 zł(?) i procek do sprzedania po minimum 200 zł. Co byście poradzili dalej. I jeszcze, czy lepiej teraz kupić płytę gł. DFI.czy uzbierać ponad 600 zł i kupić coś nowszego z "przyszłością"? Edytowane 20 Lutego 2006 przez Dj paw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Za tego Celka w życiu nie dostaniesz 210 zł, nówka kosztuje ~190. Na zadane pytanie musisz sam sobie odpowiedzieć. Jeśli masz 600 zł przeznaczone na kompa to zestaw z Sempronem i Asrockiem jest najlepszym wyjściem. Jeśli nie masz aż tyle - Celek po oc i DFI będą niewiele gorsze. Sprawdzenie możliwości OC Celerona D315 u jakiegoś znajomego z S478 mogłoby ułatwic podjęcie decyzji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...