Lily Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Witam. Jako, że ostatnio, a konkretnie od czasu zainstalowania Win2k, mam problemy z dzwiękiem (przez TS'a, czy Skype'a słabo mnie słychać i kompletnie nie mogę tego problemu rozwiązać), więc mam zamiar kupić jakąś tanią kartę dzwiękową (aktualnie mam zintegrowaną AC97). No i tu moja prośba do Was - jaką kartę mam wybrać, bo kompletnie w tych tanich się nie orientuję. Proszę więc o jakieś porady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Jeśli chcesz coś taniego to SB Live! 5.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lily Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Dzięki, przejże jeszcze neta w tej sprawie. Edytowane 13 Września 2009 przez Lily Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...