XiAo_20 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 tak jak w temacie>> B) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam. Na tyle co mi wiadomo to SATA II jest zgodne wstecz, powinno działać bez problemów. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 nom to fajno >>zawsze co 2 dyski to 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Von Vorman Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 będzie działał, sam posiadam płytkę która obsługuje tylko SATA I ale mam dysk caviara z SATA II i wszystko działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 będzie działał, sam posiadam płytkę która obsługuje tylko SATA I ale mam dysk caviara z SATA II i wszystko działa :) Tutaj jest sprawa odwrotna. A co do pytania to nie powinno być problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...