kozayeaa Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) Chce kupić monitor 19'LCD ... miałem przez weekend w domu Benq FP91GX i byłem średnio zadowolony. Jutro lub we wtorek musze dokonać wyboru... a moge jeszcze mieć SAMSUNG LCD 913N , który jest troche droższy i ma chyba lekko lepsze parametry ale ja sie nie znam wiec.... prosze o pomoc. Oczywiscie może być jakis inny w cenie ok. 1200zł Prosze o szybką rade ... :) Na tym Benq najbardziej raziła mnie Jasność, nawet na "najciemniejszych" ustawieniach było za jasno...... w jakim monitorze byłoby troche ciemniej? i jakie parametry za to odpowiadają .. ? Edytowane 19 Lutego 2006 przez kozayeaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Monitory które proponujesz mają cenę rynkową 1350 PLN więc już bym wolał http://www.digitalo.pl/product_info.php?ma...products_id=284 w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozayeaa Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 przeczytałem gdzieś że grać na takich 19' mozna praktycznie tylko w rozdzielczosci 1280x1024 bo w mniejszych wszytsko strasznie brzydko wyglada. Mój Radeon 9550 nie pozwoli mi na gre w takiej rozdzielczości. Czy to prawda... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 przeczytałem gdzieś że grać na takich 19' mozna praktycznie tylko w rozdzielczosci 1280x1024 bo w mniejszych wszytsko strasznie brzydko wyglada. Mój Radeon 9550 nie pozwoli mi na gre w takiej rozdzielczości. Czy to prawda... ?5:4 1280x1024 tak trzeba bo obraz będzie rozmyty ale można zrobić 2 rzeczy albo zerezygnować z AA, i/albo dać rozdziałkę 1/4 natywnej ( 640x512 ) i odpowiedni tryb w sterach - wtedy będzie ostrość wzorowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...