Shakell Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Mam kłopot z Radkiem 9600. Komputer się uruchamia, ale na ekranie juz przy ładowaniu Windowsa pojawiają sie błędy w grafice - pionowe linie i w niektórych miejscach jeszcze kropki, potem w Windowsie jest to samo. Nie wiecie co to?? Da się to naprawić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 obniz zegary i zobacz czy bedzie to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 sprawdź czy grafika nie jest zakurzona i czy jest dobrze podłączona. Czy w biosie też tak jest? Jeśli nie zmień sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Na razie nie mam tej karty u siebie w domu. Ale czy to może być uszkodzenie mechaniczne czy tylko jakieś niezgodności w ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BNX Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 na pulpicie są arty ? o ile widac pulpit :D jeśli tak to tak jak kolega mówił , obnirz zegaty , zdejmij cooler przesmaruj karte nowa pastą , jeśli to nic nie da to prawdopodobnie masz zpieprzone ramy na grafie :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Na początek tak jak radzili inni obniz zegary, albo zdejmij chłodzenie i przesmaruj jakąś dobrą pastą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Wyłącz FastWrites w BIOSie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=82081 sprawdź czy temat nie jest przyklejony :evil: Jeżeli jest to tam pisz a nie zaśmiecasz forum :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Grzechu_1990 spokojnie. Dbaj o zdrowie. Przylepiony jest o Pro/Xt. Shakell wiecej konkretow. Fusow nie lubie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Przepraszam was ale w tej chwili nie mam do tej karty dostępu (jest u znajomego). Objawy takie jak wcześniej pisałem. Chodzi mi głównie o to czy jest to uszkodzenie nadające się do naprawy czy jakiś nie rokujący nadziei bug. Napiszcie co o tym sądzicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...