guliwer23 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam wszytskich, chcialbym prosic o o rade zamierzam kupic drukarke do domu, i nie wiem na co sie zdecydowac czy kupic drukarke laserowa czy atramentowa, jezeli chodzi o ilosc drukowania to nie przewiduje duzych ilosci, jak to w domu choc na pewno bedzie moment kiedy bedzie ze 100 str na raz ale to zadko, nie wiem czy zdecydowac sie na atrament moze zdazyc sie ze drukarka bedzie stala 2 tygodnie bezczynnie a nawet wiecej bo nie zawsze jest cos do druku a nie chce aby mi np glowice w atramencie zaschly prosze o rade na co sie zdecydowac chce wydac okolo 500-600 zl moze jakies konkretne propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Jak nie chcesz drukować zdjęć w wysokiej jakości, na dobrym papierze to tylko laser. Mam od ponad 10 lat laserówkę i nie tęsknię za atramentówką. Miałem w międzyczasie dwie różne (obie dostałem) i nie zostawiłem sobie żadnej. Oddałem dalej. Laser wystarcza w 100% i w dodatku taka tania eksploatacja, nic nie wysycha, szybko drukuje. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Czy ja wiem Tym czymś ( defakto bardzo dobrym) czym uzupełniam dzisaj mojego Hp-ka jest jakiś tusz masowy i powiem szczeże że jest bardzo dobrej jakości nic nigdy nie zasycha choć całe wakacje mnie zazwyczaj nie ma i nic sie nie drukuje i koszt wydruku jesnej strony a4 pełnej to ~1grosza więc tanio jak barszcz... Odkąd używam tej drukarki a jest bardzo intensywnie używana to nigdy się nie przejmowałem brakiem tuszu zawsze jest tylko dylemat "Papier" w porównaniu do reszty jest drogi :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiul Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Czy ja wiem Tym czymś ( defakto bardzo dobrym) czym uzupełniam dzisaj mojego Hp-ka jest jakiś tusz masowy [...] a gdzie nabywasz ten tusz - jesli mozesz zdradzic - i jaka to marka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...