Himil Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam! Mam problem z jednym plikiem ktory widnieje mi na pulpicie od pewnego czasu nazywa sie withMP3_ENG_v152SP2P2. Gdy chce go usunąć wyskakuje okno w ktorym pisze: Nie można usunąć withMP3_ENG_v152SP2P2: Plik jest używany przez inną osobę lub program. Typowy bład ale nie moge sobie z nim poradzic! :mur: Wszystko wylanczam co moglo by byc z tym powiazane lecz mnie moge wywalic tego shitu :huh: Prosze o pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Spróbuj czymś w stylu Windows Commanderem.Jak nie to może Wiersz poleceń i komenda DEL C:\Documents and Settings\..............\pulpit\....... lub ta sama komenda w wierszu poleceń (F8 przy starcie systemu) lub założył bym inne konto odszukał ten plik i wtedy mu...... Edytowane 20 Lutego 2006 przez securite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Unlocker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ergo5 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Być może program siedzi na liście aplikacji uruchamianych przy starcie kompa. Wyrzuć go z listy "uruchom" i myślę, że będzie po temacie. Wtedy go najnormalniej skasujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...