Lesiu Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Witam. Orientuje sie moze ktos czy DFI planuje nowe wejscie na proca AM2 ?? Gdyz mialem zamiar kupic sobie taki o to sprzet: -AMD Opteron 144 s.939 -DFI LanParty UT nF4 Ultra-D -GeForce 7800GT (myslalem nad Winfastem) -1GB Ramu (albo pojedyncza albo 2x512 DUAL) ewentualnie jak bedzie wiecej kasy to 2x1GB w DUAL'u (GEIL, Corsair lub Patriot) -HDD 200GB SATA Seagate Barracuda (chyba ze cos rownie dobrego ale cichszego) I teraz nasuwa sie pytanie czy brac to... czy poczekac na AM2.. i czy DFI wypusci na AM2 rownie dobre plyty co na s939. Od razu mowie ze zalezy mi na o/c :)) Jak myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Jak masz czas i "troche" kasy to czekaj, imo bardziej sie opłaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 No czas mam :) Moj przelozony (czyt. Matka :P) powiedziala ze nie da kasy jak nie zdam matury.... ($#%$%) pewnie nakrecilbym ja na wczesniej :D No ale patrzac z drugiej strony... to GF7900 sie juz zadomowi... bedzie wiadomo wiecej o AM2... no i wiecej info o o/c na tym wszystkim... :D A z tego co czytalem to nastepcy nie maja byc duzo drozsi... :D A nawet tansi ("Chociaż model 7800 GTX 256 sprawiał się wyśmienicie, to nie ma co płakać, G71 ma być szybszy i co ciekawe, nieco tańszy" - z newsa o 7900). Tak wiec czekac? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Jak najbardziej, na tym co masz jeszcze da sie pograć. Czekaj to wyrobisz sobie cierpliwość ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...