nieo Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Padła mi strona licznika w panelu neo... Co ciekawe mam neo 512, a wyświetla mi się opcja "zmiana opcji 256"? Do czego niby ma służyć ta opcja? Wcześniej tego nie było. Czyżby TP "przypadkiem" umiesciła ten link w moim panelu neo??? Czy u was panel działa tak jak powinien i wszystko jest w porządku??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) u mnie jest to samo, a mam 6 mbit'ów. Z tego co donosi forum.neostrada.info i jego użytkownicy to większość osób ma problem z dostaniem się do panelu..... Edytowane 20 Lutego 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 u mnie jest to samo, a mam 6 mbit'ów. Z tego co donosi forum.neostrada.info i jego użytkownicy to większość osób ma problem z dostaniem się do panelu.....Bo jest w trakcie drobnych modyfikacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCel Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 A jest szansa że w tym okresie nie naliczają limitów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Diablo- Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 spoko limity nalicza jak najbardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCel Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 (edytowane) Eeee....to d.upa myślałem że ich zrobie na pare GB:D Edytowane 20 Lutego 2006 przez PCel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 spoko limity nalicza jak najbardziej :) skad masz te pewnosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Diablo- Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 bo pracuje w tp na nartostradzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawes21 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 jak powróci do normalnego stanu to dzwoncie że wam za dużo nabiło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Coś się szykuje... źle to wróży ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 już trzeci dzień nie działa!!! Brawo TPSA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Nie zliczaja to sciagaj. W czym problem? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Tak jak -Diablo- napisal wczesniej - limit zlicza tylko na panelu sie nie wyswietla... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawes21 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 a ja już pare razy miałem taka sytuację, że jak był taka awaria to albo doliczył pare giga za dużo albo za mało naliczał (na szczęście to drugie było częściej :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 a ja już pare razy miałem taka sytuację, że jak był taka awaria to albo doliczył pare giga za dużo albo za mało naliczał (na szczęście to drugie było częściej :D )Teraz nie działa tylko panel, a w systemie wszystko jest odnotowywane... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapet Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Nie wiem czym sie przejmujecie. Juz kilka razy mialem przekroczony limit (kilku kolegow rowniez) i zadnych ciec na transferze nie bylo, wiec nawet nie zagladam do panelu. Chyba, ze nowe zmiany (pewnie na gorsze) juz takie laskawe nie beda;/ pozdro Edytowane 22 Lutego 2006 przez Mapet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 ja się nie łudzę tym że licznik "wogóle" nie działa. Chciałem tylko wiedzieć ile mam już nastukane. Cóż najwyżej złoże reklamację jak mi przytną transfer. Niby, że "nie miałem jak sprawdzić". ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Nie wiem czym sie przejmujecie. Juz kilka razy mialem przekroczony limit (kilku kolegow rowniez) i zadnych ciec na transferze nie bylo, wiec nawet nie zagladam do panelu. Chyba, ze nowe zmiany (pewnie na gorsze) juz takie laskawe nie beda;/ pozdro A ja miałem już kilka razy ograniczony i generalnie nie jest zbyt przyjemnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 ja się nie łudzę tym że licznik "wogóle" nie działa. Chciałem tylko wiedzieć ile mam już nastukane. Cóż najwyżej złoże reklamację jak mi przytną transfer. Niby, że "nie miałem jak sprawdzić". ;)I nic ta reklamacja nie da, bo zawsze mogłeś zadzwonić na bezpłatną infolinie i się zapytać... ;) A ja miałem już kilka razy ograniczony i generalnie nie jest zbyt przyjemnie.Mogę się tylko domyślać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 No cóż, żyjemy przecież w Polsce. A tu prawie zawsze jest wszystko inaczej niz być powinno;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 No cóż, żyjemy przecież w Polsce. A tu prawie zawsze jest wszystko inaczej niz być powinno;).Można to bardziej trafnie określić - monopolista :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCel Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Wie ktoś ile kosztuje dodatkowy limit 5GB i 10GB?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Wie ktoś ile kosztuje dodatkowy limit 5GB i 10GB??Te pojemności są dostępne tylko w ramach transferu abonamentowego i kosztują odpowiednio 19,90 i 29,90. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 co do limitów i ich naliczania ja mam autoconnect programik malutki nie wadzi sam łączy w razie rozłaczenia i ma w cholere zegarów miesięczny dzienny tygodniowy sesyjny i zawsze wiem ile nastukałem trochę więcej nabija niż neostradowy panel ale to ineistotne jakiś pkt odniesienia jest a co do panelu to mam w tej chwili tam info 11 lutego 06 bardzo ***** pomocne :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 przesadzacie... :P mi licznik neo nigdy nie działał :P przynajmniej na programy typu bearshare kazaa itp ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) mi licznik neo nigdy nie działał :PPodeślij numer telefonu na pw to da się to wszystko naprawić... :twisted: No chyba że masz Neo 640 to by wtedy wszystko wyjaśniało... ;) Edytowane 25 Lutego 2006 przez Disruptor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Licznik działa od dwóch dni i ciągle pokazuje 7500mb. A powinien przynajmniej 17500mb :lol: . Jak na ironie, nie mam co sciągać :-| . Szkoda że niewykorzystany limit nie przechodzi na następny miesiąc :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 limit podstawowy 15.00 GB limit dokupiony w tym miesięcu (zdrapka) 0 GB limit zwiększony (opłata abonamentowa) 0.00 GB aktualny transfer z prędkością 512 kb/s suma ściągniętych w tym miesiącu danych 15911.62 MB lol? Czyżbym coś przekroczył? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja tam 3 miesiące z rzędu przekraczam po 5-6GB i jakoś nic się nie dzieje :-P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 To masz dobrze... ja w grudniu, załatwiłem cały transfer w 5 dni, z nadzieją że mnie oszczędzą... nie udało się :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...