-Diablo- Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Dzisiaj w robocie sie dowiedzialem ze niedziala naliczanie transferu :D ciekawe jak bedzie w marcu jak cos dam znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja używam programu Net Meter i nie przekraczam limitu(czasami) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Diablo- Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 narazie mozna ssac do woli limity nie dzialaja w systemie tp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Mi już drugi miesiąc nie nalicza limitu. W tamtym miesiącu był przekroczony o jakieś 10 gb a w tym o jakieś 15gb i jak dlamnie bomba ciągne na okrągło i do końca będę ciągną do końca miecha a w następnym się zobaczy na tydzień przed też pociagne i się przekonam czy nalicza limit czy terz nie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) CIekawe jak to będzie z tym naliczaniem w tym marcu. Jak narazie to na panelu wygląda to dobrze bo jest 11 lutego z stanem 11,50 gb i nic jak narazie się nie zmienił to ciekawe czy będzie tak dalej. Jak ktoś coś wie to niech da znać bo jak nie nalicza to trochę pościągam a jak tak to przystopuje bo to tak lipnie mieć te 32kb/s. :lol: Edytowane 1 Marca 2006 przez Ur6aN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) U mnie jakoś narazie chyba nie nalicza, od kiedy się naprawił jakiś tydzień temu pokazywał ok 16700 do końca miesiąca, zresetował się prawidłowo do 0 wczoraj w nocy i aktualnie ciągle jest 0 (mam nadzieję że to nie tylko opóźnienie :) ). Edytowane 1 Marca 2006 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 gdzies czytalem, ze aby uaktualnil sie stan w panelu to neostrada musi byc niepolaczona przez conajmniej 4 godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 @mastapl Wystarczy rozłączenie i ponowne połączenie, dlatego co 24h Neostrada sama się na chwilę rozłącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Wystarczy rozłączenie i ponowne połączenie chyba jednak tak nie jest (chyba ze dalej naliczanie nie dziala) bo dla proby rozlaczylem sie na 10 minut i dalej widze w panelu 0,00mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Czytaj wyżej - naliczanie nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 wydaje mi sie ze polowicznie netes ma racje. wystarczy sie rozlaczyc zeby tepsa gdy limity dzialaja podliczyla transfer. ale sama neostrada co 24 h nie wymusza przynajmniej u mnie tak sie dzieje. zazwyczaj podliczaja mi co jakies 7 do 12 dni bo mam routerek (bo modemy przerywaly polaczenie :/ ) ktory zawsze podtrzymuje polaczenie. jak sie myle to niech mnie ktos poprawi ale taki wniosek mi sie nasowa po polrocznym uzytkowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Widocznie też zależy od miejsca gdzie dana Neo jest. U mnie w mieście wszyscy moi znajomi, którzy mają Neo są rozłączani równo co 24h, ja mam podobnie :-P. TP ma u siebie taki burdel, że szkoda słów :-)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) wystarczy sie rozlaczyc zeby tepsa gdy limity dzialaja podliczyla transfer.Zgadza się :) ale sama neostrada co 24 h nie wymusza przynajmniej u mnie tak sie dzieje. zazwyczaj podliczaja mi co jakies 7 do 12 dni bo mam routerek (bo modemy przerywaly polaczenie :/ ) ktory zawsze podtrzymuje polaczenie. jak sie myle to niech mnie ktos poprawi ale taki wniosek mi sie nasowa po polrocznym uzytkowaniu.Neostrada wymusza co 24h nowe połączenie pod warunkiem, że sesja tyle trwa... ;) A w przypadku rotera też rozłącza tylko tego tak nie czuć... ;) Z resztą sprawdź tak co 24h jaki adres ip dostaje router i za każdym razem będzie inny ;) Bardzo rzadko zdarza się, że dostaniesz ten sam... Widocznie też zależy od miejsca gdzie dana Neo jest. U mnie w mieście wszyscy moi znajomi, którzy mają Neo są rozłączani równo co 24h, ja mam podobnie :-P. TP ma u siebie taki burdel, że szkoda słów :-)...Miejsce nie ma tutaj żadnego znaczenia... A z tym burdelem to skąd wiedziałeś ;) Edytowane 1 Marca 2006 przez Disruptor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 A z burdelem to stąd, że miałem dość dużo do czynienia z TP, oczywiście jako klient... mój telefon widniał w książce telefonicznej jako prywatny (i tak powinno być), tymczasem wg TP telefon był zarejestrowany na firmę (notabene firmę, która nigdy nie istniała :-P), z kolei żeby zmienić dane TP żądała pieczątki itp. a tego rzecz jasna nie było, bo firma nigdy nie istniała :-P. Zresztą za dużo by tu pisać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) No jak na razie się nic nie zmienia stan jest nadal taki jaki był. I niech tak zostanie!!! Jak ktoś coś wie więce ma jakieś przecieki to niech pisze. Edytowane 2 Marca 2006 przez Ur6aN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) No chyba jest jak narazie dobrze bo na stronie głównej serwisu pokazuje mi stan z 11 lutego 06 to 11 gb a w koncie a powino z 3 gb chciaż być. No więc liczmy że potrwa to bardzo długo. Nikt nie ma nic do powiedzenia?? Edytowane 3 Marca 2006 przez Ur6aN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCel Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Nie wiem jak wam ale mi już niestety nalicza limit:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Mi też już nalicza;( Ale jedno szczęście pierwsze dwa dni marca nie są policzone. Jednak tp musi wszystko popsuć! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Jednak tp musi wszystko popsuć!Raczej naprawić... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 u mnie też nalicza :( :( :( :( :cry :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Było darmowe ściąganie? Było. Nie narzekać! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Czekamy na kolejną promocję? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Czekamy na kolejną promocję? ;)Oj jak na razie nic się ciekawego nie zapowiada... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawes21 Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 promocje trwają do końca marca więc może niedługo jakieś będą nowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 promocje trwają do końca marca więc może niedługo jakieś będą nowe...Z padniętym licznikiem też jest promocja... ;) Bo nic o takiej nie wiem... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Mi nie zlicza dalej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 wczoraj znów coś się zepsuło :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Taka sytuacja z zacinaniem się licznika jeszcze pewnie długo potrwa jak nie poprawią tego swojego dup.nego systemu... ;) I oby tak dalej z korzyścią dla userów... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Jak się tak psuje co chwile... może z niego zrezygnują? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Mac4 na to bym nie liczył :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...