yogi186 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Siemka Włąsnie podłaczyłem włacznik w zasilaczu (AT) źle .. tzn zwarłem nie to co czeba ... i zasiłka klękła .. <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły bezpieczniki w ilstwie zasilającej itd ... zasiłka sie włącza ale syczy i napięcia spadają tak se lecą w doł (miernikiem mierzone) ... w momencie kiedy to walło płyta główna była podłączona .. ale wydaje mi sie że zasilacz nie zdąrzył dać jakiegokolwiek napięcia ( nie zakręcił się wentyl na procu) ... JAK MYŚLICIE CZY SPRZĘT PRZEŻYŁ ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Siemka Włąsnie podłaczyłem włacznik w zasilaczu (AT) źle .. tzn zwarłem nie to co czeba ... i zasiłka klękła .. <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły bezpieczniki w ilstwie zasilającej itd ... zasiłka sie włącza ale syczy i napięcia spadają tak se lecą w doł (miernikiem mierzone) ... w momencie kiedy to walło płyta główna była podłączona .. ale wydaje mi sie że zasilacz nie zdąrzył dać jakiegokolwiek napięcia ( nie zakręcił się wentyl na procu) ... JAK MYŚLICIE CZY SPRZĘT PRZEŻYŁ ??? lepiej sprawdz u kogoś !! najpewniejszy sposób Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Sprawdze sprawdze ... tylko w tej chwili nikogo nie ma kto miałby zasiłke AT ... ale wkrótce wpadną :-). A pozatym nikt się więcej nie wypowie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Pierwsza aprawa to nie prubuj zalaczac kompa na sile i ludzic sie ze zaskoczy i sie wlaczy, bo mozesz pogorszyc sytuacje i uszkodzic, spalic wiecej sprzetu. Po drugie jak wyzej alatw sobie gdzies u kolego sprawdznie plyty. Po przecie jak to nie pomoze to idz z kompem do serwisu. Jewsli jestes poczatkujacy to sie nie bierz za to, jesli nie to bez obrazy sorki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Yogi Ty myslisz ze tu jasnowidze siedza ? 8O Sprawdz zamiast zakladac takie topiki, to bez sensu ! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...