XiAo_20 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) http://www.sie.vectranet.pl/~giorgione/gp/...e/ptaszysko.jpg jak wam sie podoba B) techn. ołówek B3, B4 i czasami HB. podstawa papier od drukarki Edytowane 21 Lutego 2006 przez XiAo_20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 mi się bardzo podoba, gustuję w rysunkach robionych ołówkiem, nie znam się na tym w ogóle, ale jak już wspomniałem mi się bardzo podoba. mila odmiana od tych for... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Naprawdę bardzo dobra grafika. Nieźle. Rzeczywiście dobra odskocznia od różnych kiepskich fór dyskusyjnych. Jeszcze raz gratulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 dzieki>> d:: to mowicie ze moge podawac inne szkice >> jak cos zrobie to zapodam, jakiegos smoczka moze zrobie albo wojownika celtyckiego cos wtym stylu zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Super grafika. Masz talent chłopie. Na szkicuj smoka ciekawy jestem jak wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Słuchaj, a spróbuj nasmarować śmierć z kosą ok? Chciałbym porównać ze śmiercią mojego kolegi. Tylko że on preferuje zwykły długopis za 20gr z kiosku. Efekt jest po prostu cudowny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 hehe każdy jakieś zyczenie :> :P to ja poproszę o szkic chudego wojownika z mieczem... ;) pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) a dla mnie narysuj aliena walczącego z predatorem :P xD Mi sie ptasiorek bardzo podoba :) Edytowane 22 Lutego 2006 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Zajebisty rysunek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) looknijcie na to nie żebym o coś podejżewał.. ale twój podpis jakoś identycznie wygląda jak nazwisko autora tych obrazów... Pomijając to.. świetny rysunek ;) Edytowane 22 Lutego 2006 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Wydaje mi się, że Deunan K. znowu coś kręci :lol2: Giorgiono :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Nie lubie takich klimatów, ale rysujesz świetnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Do rysowania olowkiem trzeba naprawde miec talent ,a ty go masz bez dwoch zdan. Wykorzystaj to chlopie a beda z Ciebie ludzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) a teraz czas na postac 3D - 3ds max 6 _potworek_ #obiekt# #mapowanie, teksturka# co do zyczen zobaczymy, jak bedzie czas to czemu nie spox - ten pierwszy obrazek jest poprostu zaladowany u kumpla na serwer jego sieci vectranet ja mam neta w naszym radiu Sieradz 104.7FM d:: tylko hub DC++ maja fany ,serwer kicha Edytowane 23 Lutego 2006 przez XiAo_20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Masz jakas swoja strone internetowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) mam zamiar zrobic ,kiedys byla na republice i padla musze cos pomyslec gdzie to wrzucac itd. no chyba ze bedzie OK narazie w budowie closed co do smoka to moge zapodac ,mam gdzies pseudosmoczka hehe Edytowane 23 Lutego 2006 przez XiAo_20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Aha , hmm to troche dziwne bo widzisz ja znalazlem "twoja" strone i jakos nie ma jej na republice... http://www.sie.vectranet.pl/~giorgione/gp/ Co wiecej masz inne gg , masz innego maila , ale adres strony pod linkiem do fotki sie zgadza... Napisalem juz maila do Giorgione aby zainspirowac go tym tematem... PS. nie wspominales , ze bierzesz udzial w tworzeniu gry ? :blink: BAJKOPISARZOM Z DOOOPY MOWIMY STANOWCZE -> WYJDZ ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) a to co masz wyzej >>> http://www.gipteam.republika.pl/ i to co podales tez giorgione z forum 3D max Edytowane 23 Lutego 2006 przez XiAo_20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja koncze uczestnictwo w tym temacie . Pokazalem tylko , ze jestes jakims niedowartosciowanym czlowiekiem . Czy naprawde masz tak niskie zdanie o sobie , ze musisz podszywac sie pod innych i czerpac korzysci z tego , ze ludzie w wirtualnym swiecie skladaja Ci pseudo "hold" :blink: Idz sie leczyc , odejdz od komputera na jakis czas , znajdz sobie przyjaciol w rzeczywistosci a nie w internecie... Powaznie to mowie , bo widze , ze to juz nie twoj pierwszy taki wyimaginowany temat , w ktorym opowiadasz bajeczki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 przecierz giorgione to ja z forum 3d maxa hehehe a stronka http://www.gipteam.republika.pl/ bedzie wygladac idento jak ta http://www.sie.vectranet.pl/~giorgione/gp/ + male zmiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ptaszysko piekne jest :) ! Rysuj rysuj i nigdy nie przestawaj - nie wolno Ci przestac :) A w temacie Giorgione - chyba wzięli Cie za tego..eee XV wiecznego malarza :rolleyes: HEAT - nie przejmuj sie :) wyloozuj, jesli nawet jest tak jak mowisz to co to komu przeszkadza, jesli ktos ma sie poczuc dowartosciowany to czemu nie :D A ptaszysko tak czy siak jest naprawde fajne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 smierc bardziej mila jesli wogle moze byc mila http://www.sie.vectranet.pl/~giorgione/gp/...gione/cb/15.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Smierc to wrecz słodka jest hehehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Na prawdę super rysujesz... ! ! ! Gratulacje talentu ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Kręcisz synu. Piszesz, że strona KIEDYŚ BYŁA na republice. A potem piszesz, że ta http://www.gipteam.republika.pl/ będzie wyglądała jak ta: http://www.sie.vectranet.pl/~giorgione/gp/ Czemu nie podałeś od razu strony, która jest aktualna? Czemu masz tysiące nick'ów? Czemu gg się nie zgadza? Czemu podajesz się za kogoś kim nie jesteś? Widać że, jesteś bardzo niedowartościowanym człowiekiem, Deunan K. Piszesz [ciach!]ły gdzie popadnie. Szkoda mi ciebie... Brak mi słow... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 No a w dodatku ludzie jeszcze pisza jakie to on ladne rzeczy rysuje :lol: A potem sie dziwic , ze PIS wygralo wybory :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 To moze trzeba kazac zrobic jakas grafike na specjalne zamowienie by uwiarygodnic talent XiAo_20 lub jego brak. Macie jakies pomysly na extra rysunek w celu sprawdzenia talenu w/w uzytkownika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 @Heat Rysunki fajne przecież są... tylko że nie jego :lol: Chyba że jakos to udowodni bo narazie to... -> EXIT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Wyslalem maila do Giorgione w sprawie potwierdzenia wspolnej tozsamosci z XiAo_20. Jestem ciekawy jaka bedzie odpowiedz bo jak na razie wszystko wskazuje, ze Heat, Drozda, .:SpIrIt:.. i JROX maja racje. EDIT#1 Tutaj ten sam watek z forum 3Dmaxa http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=24384 EDIT#2 Na razie zwrocilem uwage na maly szczegol. Giorgione uzywa polskiej czcionki, a jego Tweak'owy odpowiednik nie i styl pisania troche inny. Na razie fakty sa przeciwko XiAo_20 lecz sledztwo jeszcze trwa :D Edytowane 23 Lutego 2006 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Jak narazie przeciwko. Przeciez nawet w zainteresowaniach by mógł napisać "grafika" albo podobne, ale tylko Bios... GG inne... Zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...