L!z@rD Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ostatnio zacząłem sie OC interesowac.Grafe juz podkreciłem,proca to FSB zmieniłem(bo po co kręcic),został jeszcze RAM :twisted,tylko jak zmieniac napięcie zeby nie zjarac ????Bo jak zmieniac to wiem :PP Bios lub program Chodzi mi tylko o sposób zeby nie zjarac a poprawic wydajnosć.Jak cos to Ram macie podany w podpisie,teraz mam ustawione 1,8V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Na naklejkach znamionowych powinno być napisane jakie sa przedziały napięć pamięci ja mam Geile ultraxy i napięcia 2,6-2,9V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Jak będzie się "jarać" to będziesz wiedział kiedy (zazwyczaj dym lub ogień :twisted:) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 proca to FSB zmieniłem(bo po co kręcic)a zmiana fsb to niby co jak nie podkrecanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Nie no fakt teraz jak patrze na mój post to mi sie głupio robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...