Mateoosh Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 http://www.pimpedoutcases.net/cases.asp?case=226 Przedni panel wygląda exxxtra!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 nom niezly mod jak ze star trecka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 najbardziej mi sie podobalo : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 A mnie sie nie podoba widziaBem setki Badniejszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 najbardziej mi sie podobalo : no nie wiem czemu ale tez wlasnie na to zwrocilem uwage :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 A mnie sie nie podoba widziaBem setki Badniejszych.moze mi ktos powie co tam takiego pieknego widzialem wiele duuuuuuuzo lepszych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Nom faktycznie nic specjalnego ... Mateoosh jak juz zakładasz topic to niech wnosi on cos nowego do dyskusji ... Pozdrawiam p.s dbajmy o forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 mi tam sie podoba..... i jeszcze ten potowor z powtory i spolka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Sorki, ale mi ten mod naprawdę się strrrasznie podoba :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Fajny modzik i ten hubik w zatoce 5,25 QL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 tez bawilem sie ostatnio modowaniem przedniego panelu jak chcecie to looknijcie na zdj mojej budy http://republika.pl/b3t0n/images Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 tez bawilem sie ostatnio modowaniem przedniego panelu jak chcecie to looknijcie na zdj mojej budy http://republika.pl/b3t0n/images 8O Kawał dobrej roboty, jeśli to sam zrobiłes to gratuluje :D masz niebieską ciecz czy rurki, jeśli rurki to powiedz gdzie takie kupic :wink: Podświetlenie panelu jest boskie powiedz czym to podświetliłeś bo efekt jest zaje**isty. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 to juz wszystko tlumacze : sam zrobilem wszystko (nooo, obudowy to moze nie :P) , podswietlenie przedniego panelu jest zrobione za pomoca : 8 x s. jasne LEDy czerwone , panel podswietlajacy ze starego wyswietlacza (RIP) , na gorze jest LCD z identycznym podswietleniem........24x2 (powered by LCD smartie) , weze kupilem w......... samochodowym :D sa gietkie i w miare tanie - 4 zl za metr z boku zrobilem szybe ale niedlugo katodka tam wskoczy (zielona lub czerowna ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 :D Kawał dobrej roboty :D Widać, że b3t0n poświęcił sporo czasu i energi ma wykonanie modyfikacji. Najważniejsze, że efekt finalny jest super BTW Kolorowe węże Ja jakiś czas temu miałem żółte półprzezroczyste zbrojone 1/2 `( jak znajdę kawałek to pokażę zdjęcia) Takie węże można kupiś w Warszawie na Globusowej w sklepie z częśćiami AGD W innych miastach pewnie też taki sklep się znajdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Podoba mi się sama obudowa jako taka BIGTOWER , choc inaczej bym ją przerobił.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ladne :) nic dodac, nic ujac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 mnie sie baaaardzo podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Niezła. Nie jest to najładniejszy mod jaki widziałem, ale szacunek za spędzony czas dla autora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 spox to wyglada... miec cos takiego... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 eee takie sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 fajny front... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...