apofiss Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Kupiłem nowy dysk i problem jest taki iż komp mi go w ogóle nie widzi ani bios ani winda. W biosie sata włączone. Druga sprawa dysku praktycznie nie słychać, coś tam chrupnie przy włączeniu i cisza, zwalnony czy co. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Może dasz jakieś sczegóły o dysku ?? To jest SATA ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Spoko już wykryty; trzeba było dać zworke na 3 pozycje. Chyba wiem czemu, ze stronki wynika, że to dysk SATA 300 MB/s czyli niby sataII. Edytowane 22 Lutego 2006 przez apofiss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...