Skocz do zawartości
lucas0

256ddr333mhz.kingston vs. 512ddr266mhz.noname

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie, jestem ciekaw co myslycie o takiej konfrontacji pamiatek.

Czy lepiej mniej,szybciej,firmowo czy lepiej wiecej,wolniej,shitowo :D

Rozchodzi sie tu glownie o kupno z nieduzym portfelem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wlasnie, jestem ciekaw co myslycie o takiej konfrontacji pamiatek.

Czy lepiej mniej,szybciej,firmowo czy lepiej wiecej,wolniej,shitowo :D

Rozchodzi sie tu glownie o kupno z nieduzym portfelem.

hmmm czasem takie noname mogą się zajebiscie kręcić, więc nie mozna ich tak przkreślać, ale z drugiej strony kingston to kingston, ja bym był za kingstonem. Co tanie to drogie :roll: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym bral zdecydowanie 512 no name!! ja mam takie no name 128ddr pc 266 i chodza git!! CL2, 312mhz, na max timingach wywalalo winde, ale i tak na niezly egzemplarz trafilem :D poprostu umuw sie ze sprzedawca ze najpierw przetestujesz, i jak cos to zostaw i ciesz sie shitowymi zeje****ymi pamieciam.... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak wy sobie to wyobrazacie? :) bo juz nei pierwszy raz taka rada pada :). Ide na gielde powiedzmy do zupelnie obcych mi ludzi...i mowie dziendobry chcialbym wypozyczyc ram! :) zaplace sprawdze sobie a jak mi sie nie spodoba to wymienie. Byłby pan na tyle mily?!??! - no przeciez chyba by mnie wysmiał :) niektorzy z was maja sklepy no to było by miło gdybyście sami sprawdzili dla kogoś kość i mozna by wtedy dyskutowac. Ale sytuacji jak powyzej, ja osobisice sobie nie wyobrazam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niewiem alewg mnie 256 ramu to juz troszeczke za malo ja bym raczej na razie zaczal od 512 ramu a pozniej jak gotowka dojdzie to bym kupil najwyzej 383 na kingstonach ale to zalezy jak dla kogo!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niewiem alewg mnie 256 ramu to juz troszeczke za malo ja bym raczej na razie zaczal od 512 ramu a pozniej jak gotowka dojdzie to bym kupil najwyzej 383 na kingstonach ale to zalezy jak dla kogo!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA bym brał coś na DD-R 400...i chyba sobie poczekam troszke, bo to wszystko cholernie drogie jest na razie. A co do wyboru- zdecydowanie No-Name 512 MB- tzn. pewnie jakiś Samsung, a to dobra firma a nie jakiś No_name :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...