Skocz do zawartości
Vengeance

"komputerowe paradoksy" :))

Rekomendowane odpowiedzi

jak myslicie ( co byscie woleli) zalozmy:

jakis ~1ghz procek klasy cel/duren i do tego powiedzmy radek 9500(pro)

czy moze

jakis athlon xp ~1.8+ i do tego radeon 9000 ?

prosze rzwazyc wszystkie mozliwe rzeczy szczególnie gry/multimedia aleo innych nei zapomnijcie :P

i zamieszczajcie tu jak przyjda wam do glowy jakises inne "komputerowe paradoksy"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym wolal radeona 9500 a puźniej chlastnąc go na 9700 :) i jak bys sie wyrobił z $ to z athlonem xp zeby biegal.....

praktycznie juz wycofano modele 9500 które można przerobic na 9700

btw: bierz 1700+ 0.13 i do tego gf 4ti 4200, proca podkręcisz i wszystko bedzie zapierniczać aż się dymic bedzie :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bierz 1700+ 0.13 i do tego gf 4ti 4200, proca podkręcisz i wszystko bedzie zapierniczać aż się dymic bedzie  :D  :D  :D

Zgadzam się w 100%. Potem zmienisz grafe na ATI 9700 i będziesz się cieszył płynnym Doom'em 3 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bierz 1700+ 0.13 i do tego gf 4ti 4200, proca podkręcisz i wszystko bedzie zapierniczać aż się dymic bedzie  :D  :D  :D

Zgadzam się w 100%. Potem zmienisz grafe na ATI 9700 i będziesz się cieszył płynnym Doom'em 3 :)

Dokładnie :!: Procek super do podkręcania, grafa jeszcze lepiej. W skrócie - niewiele kasy, troszkę wysiłku, :arrow: a efekt będzie piorunujący :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ja pierdziele wy zle zrozumieliscie topic wszyscy od gory do dolu (albo ja niejasnie napisalem) nie mam zamiaru kupowac zadnego sprzetu tylko chodzilo mi o "komputerowe paradoksy" np co lepiej slaby proc mocna grafa mocny proc slaba grafa duzo ramu slaby proc i na wspak i chodzilo mi o konkretne przyklady zeby wydajnosc czegos takiego byla rowna w obu przypadka :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...