Gość lukas_gab Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Witam ! Mam Ladatek GF FX 5200 128mb/64bit i podkręciłem go na 315/510 i chodzi stabilnie ale mam pytanie dlaczego jak włączam kompa i załaduje sie system 2 razy szybko wyłącza sie obraz i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> i puźniej jest jusz dobrze ? Mam chłodzenie orginalne pasywne zaledwie jeden radiator ( planuje zamaontowac jakiegoś coolerka )Sprawa numer 2 jak podkece karte więcej niż podałem wyżej w riva tunerze 2 rc pokazuje mi się znak ostrzegawczy co to znaczy ? karta może paśc czy co ? Jest bezpieczne podkręcić opowyżej mojego konfigu? Oraz sprawa odmienna może w czerwcu kupie nową karte graficzną planuje coś pomiędzy gf 6600 a gf 7800 coś poniżej tysiąca doradzcie i jeszcze jedno czy lepiej kupić karte na agp ( bo takie mam agp 8x) czy może bardziej opłaca się kupić na pci e x16 + nowa płytka główna... Czym wogóle różni sie karta na agp od pci ? Czy 2 takie same modele na agp i pci e x16 ma taka samą wydajność ? Przepraszam za nawał może lamerskich pytać no ale.. Proszę o szybką odpowiedz :) Edytowane 26 Czerwca 2006 przez lukas_gab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Wygaszenie ekranu po uruchomieniu systemu to chwila gdy są ładowane ustawienai zegarow przy OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Wygaszenie ekranu po uruchomieniu systemu to chwila gdy są ładowane ustawienai zegarow przy OC. w takim razie dlaczego przed podkręceniem ( czyli rok ) przy właczaniu sie ekran nie wyłamnczał ? Edytowane 26 Czerwca 2006 przez lukas_gab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Przeczytaj to co zacytowales ze zrozumieniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...