Cro Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 http://razer.pl/news.php?szczegoly=47 Czego to nie wymyślą, zeby przyciągnąć klienta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Już jakiś czas temu widziałem tę mysz... Szczerze to dziwne :P Diamondback w innej obudowie + kilka wodowtrysków ulepszających gry strategiczne... Nie wiem co o tym mysleć :) Edytowane 25 Lutego 2006 przez nuras_en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 Szybkie pytanie... Razer Krait warta jest coś ta myszka ?? Moja już mi dała tak popalić że jutro jadę po nową :) Myślę o ww myszce + Steelpad QcK w pobliskim sklepie jest to koszt 180zł, może za tą kasę dostanę coś lepszego? Zależy mi na dobrym wykonaniu, trwałości i precyzyjnym mechanizmie optycznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Mogles zapytac w temacie o myszach, a nie odkopywac cos sprzed roku.. Krait jest dosc ciekawa prpozycja - (do sensora nie mozna sie przyczepic, 1600dpi i duza predkosc). Ksztalt jest wg mnie najlepszy z wszystkich razerow (szczegolnie vs diamondback i copperhead), nie mamy bocznych przyciskow, boczne scianki sa stosunkowo slabo zawezone ku spodowi. Mysz jest prosta, dosc mala i skuteczna. Proste rozwiazania sa najlepsze. Z wad mozna wymienic problemy z zacinajacymi sie przyciskami (zahaczaja o siebie), ale to w niektorych egzemplarzach tylko. Gdybym mial brac cos od razera - wybralbym na dzis dzien wlasnie kraita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 No jakoś nie pomyślałem żeby tam wrzucić... a nowego tematu nie chciałem zakładać więc coś wykopałem :) Co do tych przycisków to można to zauważyć od razu... poproszę sprzedawcę żeby pokazał i będę testować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Heh... no i kupiłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...