Boss7 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 CO tu duzo gadac mam pirata ale dowiedzialem sie ze mozna to obejść mam juz ten program do modyfikacji klucza ale [gluteus maximus] !!! wpisuje swoj klucz innstalacyjny od win xp program costam robi i niby jest oki restartuje wgrywam sp i [gluteus maximus] pisze ze mam zły klucz pomocy 1!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Wpisz keya od WinXP SP1, poszukaj na google'ach. Musi być. Jeśli chodzi o skrypt, to najlepiej odpalić go z wiersza poleceń. Od razu widać wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 To, czego szukasz, znajdziesz na www.tweaktown.com Może zmienieasz seriala złym progiem, albo ten na który zmieniasz też jest na "czarnej liście" micro$oftu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 (...) albo ten na który zmieniasz też jest na "czarnej liście" micro$oftu. to jest problem na 95% :) poszukaj innego klucza..... a najlepiej zintegruj wina xp z sp1..... i znajdz z 50 kluczy do wina xp.... podczas instalacji sprawdzaj kazdy po kolei :) czasochlonne ale potrzebne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 ten tamat byl walkowany wiele razy to powinno pomóc 1. uruchom z linii poleceń: regedit 2. odszukaj ciąg: HKey_Local_MachineSoftwareMicrosoftWindowsNTCurrent VersionWPAEvents 3. otwórz wartość: OOBETimer 4. skasuj pierwsze dane np. "ca" klikaj OK 5. zamknij program 6. uruchom z linii poleceń: %systemroot%system32oobemsoobe.exe /a 7. wybierz drugą możliwość aktywacji za pomocą telefonu i kliknij przycisk Zmień klucz produktu 8. wpisz inną wartość klucza np: -->MTCJQ-FRGJ2-CPX32-6YWW7-HBMD2<-- tego ja użyłem CX7DD-4GX4Y-BTTR4-H88Y7-GQPWQ XP8BF-F8HPF-PY6BX-K24PJ-TWT6M 8RCKG-36TH8-VWBGK-T3CB6-RHG48 9. naciśnij aktualizuj 10. zrestartuj kompa 11. aby przekonać się czy aktywacja się udała wpisz w linii poleceń: %systemroot%system32oobemsoobe.exe /a 12. instaluj Service Packa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a wie ktos jak zrobic cos podobnego z office xp ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...