Skocz do zawartości
Liquid

BAN

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wejść na forum z którego zostałem wyrzucony. Kolega pisał tam głupoty z mojego kompa i teraz nie mogę się zalogować. Chciałbym chociarz zapisać się jeszcze raz ale zakażdym razem pisze to samo, kasowałem cookie i nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyh :) sniffer to raczej nie ukrywa ip :))))))))))) snifer pozwala np obserwowac chodzace w sieci pakiety...

A na ip i forum spokojnie wejdziesz przy pomocy proxy... Jak sadze urzywasz Windowsa a strony ogladasz IE wiec adres proxy wpisujesz wNarzedzia-> opcje internetowe -> tu zalezy czy laczysz sie przez LAN czy przez Dialup wybierasz odpowiednia czesc i wpisujesz...

Samych adresow proxy jest cala masa.. no i sa darmowe... Wiec poszukaj w wyszukiwarce np google w ten sposob - ustawienia i jezyk poklski na stronie... potem wpisz "+darmowe +proxy +www" i buszuj... Wiele nie bedzie dzialac wiec sie nie przejmuj ale bankowo znajdziesz :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"]jesli to ban na ip to PROXy musi chodzic... widocznie znalazles zle lub nie dzialajace lub cos tam naknociles

mogli zbanowac proxy, zeby Ci zbanowani nie mogli przez nie wchodzic..

spotkalem sie juz z takimi praktykami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wilczek - ojej, to juz bylo strasznie dawno - nie wiem nawet czy jeszcze maja racje bytu takie programiki. Ogolnie, bylo toto pod linuxa - pamietam tylko jeden - nazywal sie sirc2.c - nie wiem jak to dzialalo - bylem wtedy jeszcze na to za tepy, a teraz juz nie mam zrodel :(. W kazdym razie wiem, ze dzialalo bo sie bawilem - tylko teraz nie pamietam, czy to zmienialo IP czy hostname :/. Obecnie z tego co sie orientuje, chyba sie nie da spoofowac IP inaczej jak przez proxy, natomiast latwo jest spoofowac domene - albo rowniez przez proxy, albo korzystajac z jakis darmowych providerow domen typu eu.org czy dhs.org (w polsce - jest.o.k.pl - ale nie wiem czy dziala). Nie wiem jaka jest struktura phpbb, czy ono resolvuje ip i je wpisuje na banlist, ale jesli nie to proxy powinno pomoc. Chyba ze to jest ban na ip, konto, info w cookie i moze jeszcze jakis inny plik jest cichaczem wysylany ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sa dwie grupy proxy - takie ktore maskuja twoje IP tylko "czesciowo", tak ze latwo mozna odkryc prawdziwe IP oraz te "High anonymity" - ktore maskuja twoj adres bardzo dobrze.

Pewnie wybrales jakies slaby adres. Sam ominalem juz kilka razy bany na chat, forum itp. dzieki proxy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo tylko czesc adresow proxy u ciebie zadziala. Ostatnio nie mialem neta przez 3 miechy wiec nie pamietam ktore wybrac, ale wkrotce zaczne szukac;)

ps.szukanie anonimowego,szybkiego i wogole zajmuje troche czasu - wiadomo ze pierwszy lepszy ci nie zadziala odpowiednio.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprawdź tu

http://www.proxy4free.com/index.html

http://www.stayinvisible.com/index.html

co do accesdrivera, to fajny programik, nie trzeba płacić za zadne strony erotyczne itd ;) Tylko na moim łączu troszeczke długo sie crackuje :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi