Liquid Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jak wejść na forum z którego zostałem wyrzucony. Kolega pisał tam głupoty z mojego kompa i teraz nie mogę się zalogować. Chciałbym chociarz zapisać się jeszcze raz ale zakażdym razem pisze to samo, kasowałem cookie i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Twoje IP jest zablokowane. Nie da rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 nie ma rzeczy nie możliwych :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 pogadaj z adminem serwera....... moze bedziesz mial szczescie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 nie ma może programu który by ukrywał IP lub je zmieniał, bo inaczej będe musiał poczekać jak mi się IP zmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 nie ma może programu który by ukrywał IP lub je zmieniał, bo inaczej będe musiał poczekać jak mi się IP zmieniposzukaj w necie, sa jakies progsy broniace tzw. prywatnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 niestety IP nie zmienisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eses. Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Jest prog ktory ip zmienia/maskuje... o ile dobrze kojarze, takie programy nazywa sie "Snifferami". Moge sie mylic, ale poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 w CHELLO jest IP dynamiczne i chyba się zmienia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 w CHELLO jest IP dynamiczne i chyba się zmienia :? zmiania sie... ale jak pewnie zauwazyles to raz na miesiac, na dwa miesiace moze sie zmieni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 hyh :) sniffer to raczej nie ukrywa ip :))))))))))) snifer pozwala np obserwowac chodzace w sieci pakiety... A na ip i forum spokojnie wejdziesz przy pomocy proxy... Jak sadze urzywasz Windowsa a strony ogladasz IE wiec adres proxy wpisujesz wNarzedzia-> opcje internetowe -> tu zalezy czy laczysz sie przez LAN czy przez Dialup wybierasz odpowiednia czesc i wpisujesz... Samych adresow proxy jest cala masa.. no i sa darmowe... Wiec poszukaj w wyszukiwarce np google w ten sposob - ustawienia i jezyk poklski na stronie... potem wpisz "+darmowe +proxy +www" i buszuj... Wiele nie bedzie dzialac wiec sie nie przejmuj ale bankowo znajdziesz :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eses. Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Tak jak pisalem - nie bylem pewien, ale wiem ze programiki do zabaw z IP jakies byly. Spoof czy cos, nie wiem - jebie mi sie. Pieprze. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 proxy nic nie daje, dalej to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 jesli to ban na ip to PROXy musi chodzic... widocznie znalazles zle lub nie dzialajace lub cos tam naknociles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 liste proxy (dzialajacych) i to czy sa w stanie ukryc twoje ip mozesz sparawdzic programikiem o nazwie "AccessDiver" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a moze anonimizer zadziala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 "]jesli to ban na ip to PROXy musi chodzic... widocznie znalazles zle lub nie dzialajace lub cos tam naknocilesmogli zbanowac proxy, zeby Ci zbanowani nie mogli przez nie wchodzic.. spotkalem sie juz z takimi praktykami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 proxy nic nie daje, dalej to samoZalezy jakiego proxy uzywasz. Tzn, bedziesz mogl tylko przegladac, uczestniczyc nie. proxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 znalazłem na stronie Chello, tam jest napisane jak skonfigurować proxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 A jeszcze a propo tych programow - eses byl blisko - to nie sniffery tylko spoofery :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ajgon moglbys powiedziec cos wiecej na ich temet jak dzialaja ? skad sciagnac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 może linka :wink: najlepiej jakby był po polsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Proxy napewno pomorze, sam prubowalem. http://www.proxy.prv.pl/ <--- tam poolukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 wilczek - ojej, to juz bylo strasznie dawno - nie wiem nawet czy jeszcze maja racje bytu takie programiki. Ogolnie, bylo toto pod linuxa - pamietam tylko jeden - nazywal sie sirc2.c - nie wiem jak to dzialalo - bylem wtedy jeszcze na to za tepy, a teraz juz nie mam zrodel :(. W kazdym razie wiem, ze dzialalo bo sie bawilem - tylko teraz nie pamietam, czy to zmienialo IP czy hostname :/. Obecnie z tego co sie orientuje, chyba sie nie da spoofowac IP inaczej jak przez proxy, natomiast latwo jest spoofowac domene - albo rowniez przez proxy, albo korzystajac z jakis darmowych providerow domen typu eu.org czy dhs.org (w polsce - jest.o.k.pl - ale nie wiem czy dziala). Nie wiem jaka jest struktura phpbb, czy ono resolvuje ip i je wpisuje na banlist, ale jesli nie to proxy powinno pomoc. Chyba ze to jest ban na ip, konto, info w cookie i moze jeszcze jakis inny plik jest cichaczem wysylany ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Nikt z was nie ma adresu proxy który by maskował to cholerne IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Sa dwie grupy proxy - takie ktore maskuja twoje IP tylko "czesciowo", tak ze latwo mozna odkryc prawdziwe IP oraz te "High anonymity" - ktore maskuja twoj adres bardzo dobrze. Pewnie wybrales jakies slaby adres. Sam ominalem juz kilka razy bany na chat, forum itp. dzieki proxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 sprawdzałem kilka adresów i nawet strony się nie wgrywają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Bo tylko czesc adresow proxy u ciebie zadziala. Ostatnio nie mialem neta przez 3 miechy wiec nie pamietam ktore wybrac, ale wkrotce zaczne szukac;) ps.szukanie anonimowego,szybkiego i wogole zajmuje troche czasu - wiadomo ze pierwszy lepszy ci nie zadziala odpowiednio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 sprawdź tu http://www.proxy4free.com/index.html http://www.stayinvisible.com/index.html co do accesdrivera, to fajny programik, nie trzeba płacić za zadne strony erotyczne itd ;) Tylko na moim łączu troszeczke długo sie crackuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...