Fisher Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam! Moj braciak ma problem . Potrzebuje dobrej plyty pod s.478. jego konfing to: -P4 1.6ghz -radeon 9550 128mb gigabyte -2x 256mb i reszte dupereli :P no i potrzebuje do tego dobrej plyty. plyta ma byc stabilna i dobrze podkrecac jego procka :P czekam na odp. i zgory thx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Abit IS7? :) Sąsiad ma i nie narzeka... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 ABIT IS-7 E2 - http://www.allegro.pl/item88285304_abit_is..._sata_lan_.html można tanio wyrwać MSI 865PE NEO2 np. P(Platinium) tu już nie mam odnośnika :D Polecam tego Abita :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 no dobrze ale ktory bo jest duzo wersji. a zapomnialem dodac ze plytka ma byc do 300zł z przesylka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 P jest najbardziej wypasiony ma wszytko. Ja bym próbował wyrwać tego Abita tylo nie mam sałaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fisher Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 To chyba wezmiemy tego abita. Ciekaw jestem tylko czy ten pentium wstanie na FSB 166 to juz by bylo 2.65ghz ale to chlodzonko jeszcze by wymienil. Jak myslicie, powinno wstac nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 A P4P800E? Akurat będę miał takiego na zbyciu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 a juz najlepszy bylby Abit IC7 MAX3 tylko ze cena bedzie wyzsza niz 300 zł ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 W cenie do 300zł - Abit IS7 lub IS7-E2. Mam ten drugi model i jest naprawdę bardzo dobry. Jeśli wystarczą Ci 2 sloty DDR to bierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Ostatnio zmieniłem swoje mobo na IC7 z allegro za 270zł (procek P4 Northwood FSB 800 2,4GHz - aktualnie śmiga na 3GHz ale i na 3,2GHz działał - chyba siadło by zainwestować w lepsze chłodzenie niż seryjne :wink: ) i jakbyś był zainteresowany to mam do sprzedania poprzednią płyte na którym ten procek działał. Mianowicie MSI 865P Neo IMHO do takiego procka będzie bardzo dobra - FSB max jakie uzyskałem to 225MHz 1:1 z pamięciami rock stable (na więcej pamięci nie pozwalały a jakoś w BIOSie nie widziałem opcji zmiany ratio FSB:RAM), jak co to na PW (cena atrakcyjna). Pozdrawiam PS: Tutaj więcej info na temat mobo. Edytowane 26 Lutego 2006 przez Paweł666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...