Sajrus-World Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) ELO ALL Dzisiaj wziąłem sie za max oc mojego Celeron standartowo jest on taktowany zegarem 2.5Ghz udało mi się go przetaktować do 4.6Ghz chłodzenie boxowe + komp przy oknie. W środku części były zimniutkie chyba na chłodzeniu ac jest to najbardziej wykręcony celeron D. Wrzucam narazie screen z cpuz i sisoftware sandra, jade narazie do laski później zdam relacje spróbuje wyciągnąć więcej oraz poodpalam super pi 16m i inne testy. Uuu zapowiada się ciężka noc. A teraz mykam do laski się zrelaksować o 10 gdzieś będe spowrotem mam nadzieję że z lepszym wynikiem :D Celeron D 4.6Ghz Edytowane 26 Lutego 2006 przez Sajrus-World Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 tez sie tak bawilem z oknem ;] ale do czasu ... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Tja tylko czy to jest sabilne ? ;) Bo już widziałem Twoje "full stable" i zapodana tylko próbka spi 1M ;) I wyniki mają sie do tych taktów jak do [gluteus maximus] :lol: bo wkońcu to celefon :P pozatym nie widzę w tym nic extremalnego <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Prime na dwie godzinki i mozna mowic o stabilnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Tja tylko czy to jest sabilne ? ;) Bo już widziałem Twoje "full stable" i zapodana tylko próbka spi 1M ;) I wyniki mają sie do tych taktów jak do [gluteus maximus] :lol: bo wkońcu to celefon :P pozatym nie widzę w tym nic extremalnego <_< Odnośnie moje full stable 4.3 to jest full stable wrzuciłem próbke 16m a na kompie mam próbke 32m. No jak 4.6Ghz to nie jest extreme to spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Odnośnie moje full stable 4.3 to jest full stable wrzuciłem próbke 16m a na kompie mam próbke 32m. No jak 4.6Ghz to nie jest extreme to spoko no bo nie jest, szczegolnie ze robione ac, chociaz woda z lodem czy cos, jakas inwencja, a nie postawic kompa na okno,....patrzac na wyniki ludzi na zachodzie to twoje 4.6 to zaledwie sredniawka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Moze bys podal jakies tempy jakie masz (stress, idle)? Cos mi to podejrzane, ale w koncu E0 i wszystko mozliwe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) 4.3 GHz stabilnie. Nieźle. Gratuluje. O ile podniosłeś napięcie? Edytowane 27 Lutego 2006 przez PioMX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajrus-World Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 4.3 GHz stabilnie. Nieźle. Gratuluje. O ile podniosłeś napięcie? Tutaj masz screena jak chodzi na 4.3Ghz http://img360.imageshack.us/my.php?image=s...d2543ghz1fh.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 4.3ghz a wydajnosc :? ... :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 4.3ghz a wydajnosc :? ... :lol: :lol: cii.....przeciez cyferki robią wrażenie :lol: szkoda ze ma wydajność taka jak proc taktowany dwa razy nizej :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 cii.....przeciez cyferki robią wrażenie :lol: szkoda ze ma wydajność taka jak proc taktowany dwa razy nizej :| Bo ten dwa razy niżej taktowany ma dwa razy krótsze potoki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...