Gość 05_03_1992 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 witam jak w tytule żeby płytka miała fajne volty na pamięci;) prosze mnie nie namawiać na asrocka dual sata2 i na pcie chce apg mam swoje powody ;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja mimo to napisze Wez sobie Asrocka Dual Sata2. Co z nim nie tak ze ci nie odpowiada??? AGP x8 ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 nie odpowiada mi ze jest on asrockiem ;) nie mam zaufania może msi k8n neo2-fx?? albo abit av8?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja tez do niedawna nie miałem zaufania do asrocka, ale wystarczyło sledzic temat o tej płytce i wymienilem mojego MSIka na asrocka i jeszcze ani przez chwile nie załowałem wrecz przeciwnie jestem z niego bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Nikt za ASrockami tutaj nie ma większysch problemów, przeciwnie jest to bardzo dobra płyta, ja przesiadając się z NF7 też miałem bardzo duże obawy, ale niesłusznie... Polecam tę płytę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 a msi k8n neo 2 fx?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 a msi k8n neo 2 fx??Przy MSI rezygnujesz z PCI-E, Sata2 i jest to już dość stara płyta i droższa. Dla mnie wybór jest jeden, zresztą polecam FAQ o ASRocku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) DFI nf3 ultra-d bez problemu HTT na pozimomie 330Mhz memki zasilane do 3.2V. Jedyna wada to koniecznosc pracy CR 2T. Plyta warta polecenia a na allegro wyrwiesz ja za okolo 400 zl, jezeli uzywana to taniej. Ta MSI o ktorej wspominasz zasila pamiatki tylko do 2,8V jezeli planujesz zakup Samungow TCCD lub gigowych UCCC to bedzie lepszym wyborem niz dfi. Edytowane 27 Lutego 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 mam pamieci infenion be6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 oki już kupiłem na allegro dfi lan party nf3 thx i pozdr. - ten dfi to chyba najepsze co moze byc na agp nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Jesli jest podobny do LP na NF4 to tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...