cipek-arek Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 WITAM jak będzie najlepsza płytka dla tego procka???http://www.allegro.pl/item89212859_amd_opteron_144_socket_939_warszawa_gwwrancja_.html i jak ktođ wie gdyie idyie ja kupic prucz allegro to prosye o linke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Bezapelacyjnie najlepsza jest DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D Kupic mozesz ja np tu: http://www.imperium.net.pl/product_info.ph...roducts_id=4112 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 dfi lanparty nf4 iltra-d jedyna słuszna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipek-arek Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 sory nie napisaem ceny tak do 350zl niestety nie mam wiecej i yzebz bzla dobra do oc pisze tak bo mi sie klawiaturaj zjebala i sami widticie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Asrock dual sataII :) klawiaturaj zjebala i sami widticiezmień język na polski(programisty) w PS EDIT: albo Epoxa 9NPA+ Ultra Edytowane 28 Lutego 2006 przez GreenGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) W takim wypadku ta: http://www.imperium.net.pl/product_info.ph...roducts_id=5311 Edytowane 28 Lutego 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipek-arek Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Asrock dual sataII :) zmień język na polski(programisty) w PS wasnie to jest ten problem e to nie to nie wiem o cobiega ale yrobie to wiecyorem. ale wsyzstko wykayuje na to a to lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 wasnie to jest ten problem e to nie to nie wiem o cobiega ale yrobie to wiecyorem. ale wsyzstko wykayuje na to a to lipa Nacisnij CTRL + SHIFT i powinno pomoc ;) Nie napisales z jakim zlaczem ma byc plyta AGP czy PCI-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipek-arek Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Nacisnij CTRL + SHIFT i powinno pomoc ;) Nie napisales z jakim zlaczem ma byc plyta AGP czy PCI-E. Dzięki pomogło!!!!!!!!!!! A płytka ma byc na PCI-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...