Puffy Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Podobno w listopadzie ma być MM3 na PC ale może wyjdzie coś szybciej z przecieków przed premierą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Podobno w listopadzie ma być MM3 na PC ale może wyjdzie coś szybciej z przecieków przed premierą dobrze by było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ale do listopada troszke czasu wiec nie zaszkodzi kupić do tego czasu konsolke Xboxa i pograć w sumie potaniały :lol: ale tak serio to najfajniesza zabawa polega w MM według mnie na ściąganiu wozów z neta niektóre mają tyle szczegółów i detali że tną na nich nawet najlepsze karty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 nie wiem jak wy ale ja grałem sobie w mm2 po to żeby sobie pojeździć po mieście aa nie się ścigać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Dam ci rade: odpusc sobie obie czesci Midtown Madness, sa naprawde zalosne... kwadratowe samochody, rozwalone tekstury, bla bla bla. Moim zdaniem SYF... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Podstawowa wersja mm2 niejest wcale taka fajna, - samochody do wyboru jakies sztywniackie, niewspominajac juz o samochodachz ru hu ulicznego ktore sa beznaziejne, ale ale ale :), jest coś takiego jak traffic mod, zamiania on te pudełka w ruchu drogowym na normalne samochody - autobusy, smieciarki, taksówki zwykle samochody itp. pozatym na necie mozna dorwacc pelno czadowych samochodow ktore mozna prowadzic, autobusy, tiry, bolidy, normalne wózki :), niektore maja takie parametry ze prowadza sie jak prawdziwe, szczegolnie na kierownicy, jest jeszcze dodatkowy plus, ze łatwo mozna wyedytowac parametry kazdego samochodu, mozna pozmianiac zawieszenie, opor powietrza przyczepnosc kol, moc silnika, przElozenia w skrzyni biegow, dosłownie ssysko, no i miasto Londyn i LA, sa wazniejsze ulice i budynki, mozesz jeździc po calym miescie bez ograniczenia czasowego - wolnosc !! :) no i niezapominaj o tym ze to gra z 99 roku..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Moze zmodowana bedzie taka jak piszesz, ale ja widzialem 1 i 2 normalna - zero realizmu, kaszana... Dokladnie: ODWROTNOSC tego co tu wymieniles... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 heh spoko :), ja niegrałem w 2 przez ponad rok dopuki niepojawiły sie fajne dodatkowe wozy oraz te mody ruchu drogowego oraz patch'e zwiękrzajace inteligencje kierowcow tamtejxzych miast :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ja miałem to samo w Midtown Madness. Odpalało mi się dopiero po jakimś czasie. Ale teraz jest dobrze a niewiem czemu nic nie robiłem. Zobacz sobie do foldera gry jak odpalisz tam jakiś plik textowy sie robi z errorem !!! Ja zainstalowałem Win XP HE i jush wszstko dobrze chodzi. Ale w 1 jush niegram bo mi sie znudziła od czasu do czasu w 2 bo lubie sobie na kierownicy pograć : ))) i po mieście pojeździć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 a tak wlasciwie to nie wie ktos kiedy bedzie MM3? i czy wogole ma byc na pc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...