gborkol Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Elo,jak wyzej potrzebuje spolszczenie do programiku,macie moze link do niego? Pozdrawiam :wink: Edytowane 1 Marca 2006 przez gborkol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Wyłączyli google.pl czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 po co spolszczenie do takiego programu... to tak jak spolszczyc notatnik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Z tego co się orientuję to nie ma spolszczania do tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gborkol Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Wyłączyli google.pl czy co? Gdy bym znalazl w google to bym nie pytal :angry: dzieki za podpowiedzi,pozdro ,hej :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pytonn Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 gborkol widocznie żle szukałeś ja znalazłem w 5 sek. pozdro :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elementh Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Przeszukałem cale Google.pl z gory na dól i nie ma spolszczenia... Są tylko reklamy typu "Tu znajdziesz spolszczenie to SM Pro 2006", a tak naprawde nie ma tamnic co by mialo najmniejszy zwiazek z poszukiwanym plikem... Wiec jeśli ktoś ma link to poprosilbym o niego lub poprostu o przeslanie na maila elementh@o2.pl Z góry Dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...