Dylek19 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Od okolo 2 tygodni jestem szczesliwym posiadaczem internetu bezprzewodowego z sieci era.Przez pierwszy tydzien smigal az milo patrzec max predkosc dochodzila do 290kb/s.Jednak ostatnimi czasy po jakis 2-5 minutach sie rozlacza!!A wtedy musze odlaczyc modem, podlaczyc i dopiero sie poloczyc.Normalnie szału idzie dostac!! :mur: zrobilem formata zainstalowalem wszystkie stery i to samo... Prosze pomozcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 290kb czy 290kbit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Człowieku po prostu to ich oprogramowanie Blueconnect Menager jest tak syfski że może człowieka jasna xxxxxx trafić. U mnie po prostu co chwila nie mogło wykryć oprogramowania, wyświetlało że karta sim jest źle włożona itp. Wiesz co probuj włączać neta nie przez ikonkę na pulpicie tylko przez tą w zasobniku systemowym. Powinno pomóc. I szukaj różnych własnych sposobów na to badziewie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDX Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Człowieku po prostu to ich oprogramowanie Blueconnect Menager jest tak syfski że może człowieka jasna xxxxxx trafić. U mnie po prostu co chwila nie mogło wykryć oprogramowania, wyświetlało że karta sim jest źle włożona itp. Wiesz co probuj włączać neta nie przez ikonkę na pulpicie tylko przez tą w zasobniku systemowym. Powinno pomóc. I szukaj różnych własnych sposobów na to badziewie. macie blueconnect ?? da się na tym grać ?? jaki pingi ?? w jakich miastach ?? przymieżam się do zakupu :) na terenie gdyni proszęo poradę p.s inne nety nie wchodzą w gre (kabel) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Pograć to sie na tym nie da (strasznie słaby upload) mi to przycinało nawet Tibię. Ja mieszkam na wsi więc predkośc wynosi ok 40-60 kbit, chociaż maksymalna sięgnęłą mi kiedyś 293 kbit!!! ale to był ułamek sekundy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Przede wszystkim w graniu przeszkadzaja pingi rzedu 700ms ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 da się na tym grać ?? jaki pingi ?? W szachy ;) to mozesz pograc :D Ping minimum 600ms ;] Lacze GSM (gprs,egde) nie nadaje sie do grania i nic tego nie zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...