Mr.Martin Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Witajcie Czy ktos moze orientuje sie dlaczego nigdzie w Polsce nie mozna kupic prockow z serii 9xx ? - sa one tylko w cennikach sklepowych ale w magazynach sklepowych i dystrybutorow ich brak Jak wiadomo procki tez wyszly juz jakis czas temu , sa ogolnodostepne na swiecie i jak dobrze pamitam Intel juz dwa razy wydawal komunikat o obnizaniu ich ceny ( juz byly dwie obnizki cen) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Dostawa do PL miała być jakoś pod koniec lutego, ale jak widać chyba jej nie było, albo procesory sie tak rozeszły, że nie zauważyłeś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 mi sie udalo wyrwac jakis tydzien temu D920 z hurtowni i juz od wtorku ma nowego wlasciciela, tu z forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 mi sie udalo wyrwac jakis tydzien temu D920 z hurtowni i juz od wtorku ma nowego wlasciciela, tu z forum :) a co zly byl , nie sprawdzil sie ? ze sprzedales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 a co zly byl , nie sprawdzil sie ? ze sprzedales byl kupiony do dalszej odsprzedazy, nawet nie wiem jak chodzil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 byl kupiony do dalszej odsprzedazy, nawet nie wiem jak chodzil.za to powinniśmy cię zlinczować ;) szkoda że o/c nie sprawdziłeś :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 procek jutro powinien byc u nowego wlasciciela i on sprawdzi jego mozliwosci OC ;] nie wiem czy juz kupil mobo i ramy. powiem tylko, ze jest to jeden z AMD'ekowcow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 co to sie dzieje amd'kowcy przechodza na intele :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 czekamy na relacje z pola bitwy ;) mam nadzieje że "domek" dla tego 920 jest prawidłowo przygotowany :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 oj tak ;] z tego co wiem to podstawa bedzie asus p5wd2-e premium, a ramy nie wiem jakie beda.... wszystko sie okaze za kilka dni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 co to sie dzieje amd'kowcy przechodza na intele :D atek smiejesz sie ale cos w tym jest :) nagminnie sie to dzieje :) ps 920 maja być w ZNAKu na dniach wg ich strony głównej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 atek smiejesz sie ale cos w tym jest :) nagminnie sie to dzieje :) ps 920 maja być w ZNAKu na dniach wg ich strony głównej teraz mnie to w sumie nie dziwi PD 805 za 550 zl to godny uwagi proc ze wzgledu na cene i dwa rdzenie no seria 6x1 jak i 9xx gdzie wkoncu na powietrzu i wodzie mozna cokolwiek go podkrecac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...