AndrzejSnk Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Witam Która płyta główna z tych dwóch będzie lepsza i dlaczego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Zależy pod jaki względem, ja polece epoxa, dlaczego-lepsza do oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 epox ja tez za nie dlugo bede go kuywal ma mniejsze problemy z ramami nie ma problemow zew wstawaniem na wysokim HTT i jest troche lepsza do O/c tylko gdzie jaja dostane w gliwicach ?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Polecam ten artykul - (click) Mnie on przekonal (takze zastanawialem sie nad k8ns) i jestem zadowolony. Edytowane 2 Marca 2006 przez SlowsilVa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Bardzo fajny artykul ja rowniez na nim sie opieralem jak sie zastanawialem k8ns vs 8kda3I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanio Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Bierz Epoxa. Ma większe możliwości oc niż Gigabyte K8NS rev.2. Jak uda Ci się dorwać rev.1, to bierz Gigabyte, jak nie, to Epoxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 szatonio czyli jakl gigabyte k8ns rev 1.1 to brac jego ?? a jak 2.0 to epox'a ?? bo mam ten sam dylemat sorki za bledy ale pis ze z polamana reka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Zdecydowanie Epox - GB i te jego cewki... hehe kto mial z nimi problemy wiec o czym pisze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 no wlasnie tylkp tych epox nie ma u mnie w gliwcahc ape w imperium sa za 239 zł to chyba zamowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 wie ktos czym się róznia rev3.2 i 3.3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Ja polecam Gigabyte K8NS rev. 1 i Epoxa 8KDA3I rev. 3.2 i wyższe. Miałem obie płytki i po obu mam pozytywne wspomnienia. Gigabyta miałem krótko, ponieważ po 1 tygodniu padł i dostałem nowego, ale rev. 2 :cry: Sprzedałem ją i kupiłem Epoxa. Dla mnie jedyną jego wadą jest dość słaby dźwięk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 lukmek napisał(a): Ja polecam Gigabyte K8NS rev. 1 i Epoxa 8KDA3I rev. 3.2 i wyższe. Miałem obie płytki i po obu mam pozytywne wspomnienia. Gigabyta miałem krótko, ponieważ po 1 tygodniu padł i dostałem nowego, ale rev. 2 :cry: Sprzedałem ją i kupiłem Epoxa. Dla mnie jedyną jego wadą jest dość słaby dźwięk. tak tylko kup sobie nowego K8ns w rev 1 co do płyty to już zamówiłem Eopxa 8kda3i w zwiazku z tym mam pytanko która karta muzyczna jest lepsza mój stary SoundBlaster 128 czy ten dzwiek zintegrowany na Epoxie tzn ALC-655 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 a wystarczylo przeczytac podsumowanie receznzji, do ktorej podalem link :> Cytat Płyta kosztuje około 260 złotych, co stawia ją na równi z Gigabyte K8NS. W porównaniu do K8NS rev 2.0 Epox 8KDA3I jest dużo lepszą płytą. W porównaniu do K8NS rev 1.1 prezentuje się bardzo podobnie, układy zasilające równie mocne. Przyznajemy jej 9/10. Punkt obcinamy za kiepską jakość zintegrowanego dźwięku. Polecamy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...