forest kila zbila Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Heja :) moje www chodzi o dwa detale: tabelka w index.htm nie ma lini wewnątrz tak jak tabelka z foto.htm, w edycji we front page widze, widze w podglądzie, nie widze jej jednak na stronie ;) część linków ma niebieskie podkreślenie - nie ma go w edycji ani w podglądzie Totalna detale dla kogoś kto się zna,, prosze o wskazówki, z góry dziękuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 index <table ... border=2 cellpadding=2 ... foto <table border="2" cellpadding="2" cellspacing="1" .... Co do linków to nie wiem, bo nie chce mi się szukac bo to jest jeden wielki smietnik losowo wygenerowanych znaczkow nie kod. Nastepnym razem pisz w odpowiednim dziale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 przerobiłem i jest tak samo;) temat jest na tyle mało ważny że jego tryzmanie w bazie dłużej niż do 5rano imo nie miało sensu ;) sgj - jak będzesz tak dobry :) bo widze ze widzisz gdzie i co trzeba ;) popraw ten detal (może coś robię źle?) i podeślij kod na PW lub @ forest na nowanet.pl, potem jak byś mógł -> cały ten topik wyślij w niebyt i przyjmij moje szczere podziękowania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Tego się nie da. Ten 'kod' się nawet do poprawy nie nadaje. http://www.macromedia.com/downloads/ Masz tu triala dreamwavera. Sciągnij, przepisz wszystko od nowa i bedzie działalo. Ten program w przeciwienstwie do tworu microsoftu potrafi stworzyc strone w HTML'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 mogłem się spodziewać ;) dobra sprawdzę dreamwejwem, liczylem ze zrobie to szybko ;) zeby bylo ciekawiej wszystko bylo ok (tj wyglądało mniej więcej..) aż pewnego dnia otworzylem to wordem.. i zaczely sie schody ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 NO to wszystko jasne, bo tak złego 'kodu'(jezeli jeszcze mozna to tak nazwac) nawet FP nie tworzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...