Gość Seentag Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Mam pewien kłopot, mianowicie nie mogę skasować kilku mp3.. próbowałem już awaryjnie i paru commanderów - bez skutku. Jakieś pomysły ? poniżej przedstawiam problem. Dodam jeszcze, że ta na samym dole na zdjęciu nie działa - na dodatek jest kilka takich sztuk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 a da się te plili wrzucić do kosza?? jeśli się da to przerzuć je do kosza i w ustawieniach smietnika :) zmień miejsce przenzaczone na śmieci, daj 0% i zatwierdź, u mojego kuzyna to poskutkowało. Jeśli sie nie dadzą nawet do kosza wrzucić to może spróbuj z całym folderem tak zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Po pierwsze to nie sa mp3 tylko ogg jak widac na obrazku... Sprobuj uzyc Unlocker (znajdziesz go na google). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Po pierwsze to nie sa mp3 tylko ogg jak widac na obrazku... Sprobuj uzyc Unlocker (znajdziesz go na google). No bo inaczej by nie było, gdybyś się nie przyczepił. Swoją drogą, dla mnie jest nie istotne jakie rozszerzenie, przyjęło się, że jest to mp3. Problem rozwiązany. Pozdrawiam. Temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) w wierszu poleceń chkdsk/f c: <--- litera dysku nie usuń sobie woluminu przez przypadek Edytowane 4 Marca 2006 przez securite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...