Bieniu79 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Witam Próbował ktoś podpiąć jakiś mały wentylatorek do tego radiatora? Jaki będzie pasował? Pewnie jakiś 40x40 dałoby radę zamocować. Polecicie coś bardzo bardzo cichutkiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 cichutka 4x4 (cm) - LOL :lol: załaduj tam AC z TC 8x8 gdzieś żeby na to dmuchał i już :) bo 4x4 to ci na 5k obr bedzie ledwo co chuchał na ten radiator :lol: jak chciałeś taki zakładać to było złotego zelmana montować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 A po co ci wentylator na ten radiator ? Chipset ci się przegrzewa? lol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Gdzie masz zamontowany ten radiator? Czy chlodzenie tego elementu wymaga aktywnego chlodzenia? Zgadzam sie z Chemikiem ze cichutkie 40x40mm wydajne nie sa. Jedyne co mi przychodzi do glowy to Papst @-=drake=- Pomyslales o tym ze mogl go zamontowac na karte graficzna? Albo chipset ktory przy wysokim o/c robi za grzalke? Traktuj to jaka wstep do %. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) A po co ci wentylator na ten radiator ? Chipset ci się przegrzewa? lol :Dno co ?? moje Nf4 mi sie przegrzewa jak chodz na 300HTT :) osiaga 78* i mam blue screena :) ale tera mam tego AC w z boku obudowy i troche na niego dmucha - mam nax 54* :P i daj se spokuj z tym papsem :) za tyle kupisz pożądne chłodzenie :P Edytowane 4 Marca 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...