Kml Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 No właśnie mój flop coś sie zamulił od pewnego czasu czyta dyskietki raz na jakiś czas tzn. musze kilka razy włożyć i wyjąć dyskietke żeby przeczytało z niej dane i dlatego moje pytanko: robi sie coś z flopami?? ażeby czytały tzn czyści sie je albo co ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Rozbierz , zobacz , i to co się da przeczyścić to przeczyść. Zakładam że flop jest dość wiekowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Ano właśnie stare fdd tak mają. Mi kiedyś pomogło przestawienie takiej spręzynki co dociska głowice. Docisnąłem troche bardziej i działało, niewiem ile w tym było przypadku ale może u ciebie też coś to da. Ale najpierw przeczyść to może zdziałać cuda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 ) Rozbierz , zobacz , i to co się da przeczyścić to przeczyść. Zakładam że flop jest dość wiekowy.moj flop tez kiedys nie czytal czesci dyskietek, a czesci psul :evil: No to go rozlozylem i niby wszystko ok. Zlozylem i dzial dobrze... :D (ciekawe co mu dolegalo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 No właśnie mój flop coś sie zamulił od pewnego czasu czyta dyskietki raz na jakiś czas tzn. musze kilka razy włożyć i wyjąć dyskietke żeby przeczytało z niej dane i dlatego moje pytanko: robi sie coś z flopami?? ażeby czytały tzn czyści sie je albo co ?? Ja swojego rozebrałem, dmuchnąłem i działa 8) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Popuść śrubki mocujące Flopa .Efekt murowany. Torpido Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...